Akyl
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 26 Nis 2009
- Puanı
- 100
Sınav kolaydı ama çıkarken 100 dolar verdiler anlamadım.
Afedersin ama ucuza gitmişsin birader.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman seneye hazırlanıyoruz berabersayısal çok zordu sayısal oldugum halde tarih'den full çıkarabilirim o derece kolaydı dengesiz bi sınavdı ayrıca
Aynen bende sayısalım, Türkçe ve Sosyal kat kat daha iyi geçtisayısal çok zordu sayısal oldugum halde tarih'den full çıkarabilirim o derece kolaydı dengesiz bi sınavdı ayrıca
Sonuçlar ne zaman açıklanır acaba ? ona göre başlıyıcam çalısmaya
Sen çalışmaya başla bence YGS sonuçları açıklandığında düşük gelirse moralin bozulur 1-2 hafta ders çalışamazsın o açığı şimdiden kapat.Sonuçlar ne zaman açıklanır acaba ? ona göre başlıyıcam çalısmaya
Lise mezunu patron kalmadı da ondan Yeni nesil patronlar bastırıp parayı paşalar gibi özel üniversitede okuyup mezun oluyorlarla o değilde hiçbiri gelipde bizim patronlarımız lise mezunu biz niye üniversite okuyoruz diyip atarlanmadı çok ilginç
niye bizim burdaki tornacı hüseyin amca hala ilkokul mezunu ama patronLise mezunu patron kalmadı da ondan Yeni nesil patronlar bastırıp parayı paşalar gibi özel üniversitede okuyup mezun oluyorlar
İyi de sizin ordaki tornacıya girmek için üniversite mezunu mu olmak gerekiyor ?niye bizim burdaki tornacı hüseyin amca hala ilkokul mezunu ama patron
yok ama en azından liseİyi de sizin ordaki tornacıya girmek için üniversite mezunu mu olmak gerekiyor ?
33 Net Türkçe