GodIsCoking
Aileden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bişi demicektim ama senin yorumu gördüm ya söylemezsem içimde kalırdı Eğer onu ..... diyorsan beni ................................................................................................................................................................................. lazım5 arkadaşın sonuçlarına baktım içlerinden barajı geçen 1 kişi var
Biri şunu ......
biri şunu vursun
derhsaneye gidiyosun lan çalışsaydın ! ! 1 b1b1b1!!!!Valla hiç çalışmadım yalan yok Seneye çalışıp giricem
Niye sen bu musun kardeş ?Bak bişi demicektim ama senin yorumu gördüm ya söylemezsem içimde kalırdı Eğer onu ..... diyorsan beni ................................................................................................................................................................................. lazım
Yok o insan degil Ben birazcık daha aşağısındayım onun Onu zaten deli dürtmüştür dokunmayın ona
Niye sen bu musun kardeş ?
derhsaneye gidiyosun lan çalışsaydın ! ! 1 b1b1b1!!!!
:ASD:aSD: kanka bende 215 almışım sayısaldan :s ulan bu mühendisliği sözele koysalar 300 yapardım ne güzel lan dershaneye gidiyoz yine çalışmıyoz nasıl bi malız anlamıyomki sporcu mu olsam nolsam yada baktım işsiz kaldım artık erdo qnq bana yardım eder şöyle ytden aylık 1.5 milyar xd
Daha fazla sövdürtmeden söyle puanını kardeş.Yok o insan degil Ben birazcık daha aşağısındayım onun Onu zaten deli dürtmüştür dokunmayın ona
Söylemicem Sövmek serbest
Daha fazla sövdürtmeden söyle puanını kardeş.
Senin benSöylemicem Sövmek serbest
femin kitapları sağlam bana göre o kimya kitabı son bi hafta aldım son 2 gün içerisinde başladım 4 ünite gittim 4 soru çıktı 4 üde doğru 9 ünite felan vardı hepsini bi yapabilseydimo 3 alanada da birinci olan arkadaş FEM dershanelerindenmiş 160 srouda 156 doğrusu var dershane farkı soruları aldı mı dedirtiyor insana