Embriyo
Aileden
tabi tabi yazdan beri öyle diyorsun kanka
Bir yolunu bulacam ben merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi tabi yazdan beri öyle diyorsun kanka
gerekli görülmeseydi sabit yapılmazdı o yüzden uzattığına bile değmez arkadaşın bu arada film z nete sinema çekimi olarak düştü haberin olsun
bir kaç ay umarım o kadar kısa sürer naruto road to ninja yazın çıktı daha ortalarda yokbiliyorum ama izlemeyecem Orjinalini bekliyece ve bu bi kaç ay sürecek gibi gözüküyo ilk olarak Orjinali nete düşecek sonra ingilizceye çevrilecek sonra türkçe çok uzun işi var
bir kaç ay umarım o kadar kısa sürer naruto road to ninja yazın çıktı daha ortalarda yok
pek filmlerine bakmam animelerin ama road to ninja'yı merakla bekliyorum film z gelsede fark etmez benim içinO kadar kısa derken en az bi 5 6 ay bekliyorum ben
pek filmlerine bakmam animelerin ama road to ninja'yı merakla bekliyorum film z gelsede fark etmez benim için
fairy tail bu hafta ne yapmış öyle ya bildiğin hareme döndü anime
fairy tail başlarda iyiydi ama gittikçe bozuyor ecchiye dönüyor yani işin garip yani animede öyle sahneler var ki ama bir damla kan yok dahaFairy e daha başlamadım başlasammı bilemiyorum Film Z dehşet ötesi bişey olacak Kizaru vs Z var sinema çekimini koymuşlar başına şöyle bi baktım zaten kizarunun konuşmaları beni bitiriyo
fairy tail başlarda iyiydi ama gittikçe bozuyor ecchiye dönüyor yani işin garip yani animede öyle sahneler var ki ama bir damla kan yok daha
benimde hemen hemen izlediğim her animede kan vardı ama fairy tailde daha bir damla görmedim kolu bacağı kopar kan akmaz nasıl bir fantezileri varsaAçık konuşayım bugüne kadar izlediğim her animede kan var Sanki kan görmek için izliyomuş gibime gelmeye başladı sarmıyo beni kansız animeler Bleach a sırf o yüzden başlamıştım Hel şu sahne beni bitirmişti
Bu dövüşten sonra Zaraki ichigoya bi raund daha kapışalım diyo ichigo topuk
benimde hemen hemen izlediğim her animede kan vardı ama fairy tailde daha bir damla görmedim kolu bacağı kopar kan akmaz nasıl bir fantezileri varsa
boş zamanın olur sıkılırsan başla derim yinedeHöynk nası oluyo o neyse vaz caydım başlamıom
boş zamanın olur sıkılırsan başla derim yinede
zevklerimiz uyuşmuyor pek seninle Btoom! önerebilirim bide geçenlerde başka bir yerde rurouni kenshin diye bir anime önerisi aldım ilk 8 bölümünü izledim güzel seri ancak 96yapımı ses ve çizimlerden çok bir şey beklemeBana öyle bi anime lazımki Gene kılıçlı olabilir bölümü fark etmez sıkılmadan izleyeceğim SAO ya da guilty cronw gibi varmı öyle bişey
zevklerimiz uyuşmuyor pek seninle Btoom! önerebilirim bide geçenlerde başka bir yerde rurouni kenshin diye bir anime önerisi aldım ilk 8 bölümünü izledim güzel seri ancak 96yapımı ses ve çizimlerden çok bir şey bekleme
code breaker angel beats code geass ne biliyim olum ben romantizm komedi izlerim geneldeYa yokmu yenilerden bişeyler Bilimkurgu ve doğaüstü içerikli olabilir
Ya yokmu yenilerden bişeyler Bilimkurgu ve doğaüstü içerikli olabilir
martta bleach'in yeni sezonu geliyormuş ancak resmi bir açıklama yok.:spn:
inşallah:alkismartta bleach'in yeni sezonu geliyormuş ancak resmi bir açıklama yok.:spn:
sen benihime ile orihimeyi karıştırdıktan sonra fark etmezsüper olur