Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
narutonun rikudo sage olmasını bile bekleyen biri olarak ne olursa şaşırmam benOlur oda ilerde... bleach ve narutoda basrol daima power up alir, yenilmez god mod girerler her savas... iste bu yuzden Fairy Tail ve HSD Kenichi hastasiyim !!!
narutonun rikudo sage olmasını bile bekleyen biri olarak ne olursa şaşırmam ben
kishi seriyi bitireceğini söylemiş seneye yani max güce ulaşması normal onuda yapar
Yakinda galaksiler arasi savas baslar. Ultra super hiper mega rasengan ile gezegen yokeder naruto...
Bu adam neyin kafasını yaşamış da kurtulmuş ?
haha pcnin suçu neydi ?
pcye tepik attım
ya arkadaş ne kadar büyüttünüz şu sao'yu anlamadım ki.
o bbaşlık neydi öyle reaksiyon olarak bende o tepkiyi gösterdim bu arada bende narutonun rikudou sennin olmasını bekleyen biriyim
haha pcnin suçu neydi ?
Dragon Ball,Dragon Ball Z,Dragon Ball GT,Dragon Ball KaiArkadaşlar dragon ball izlicemde serilerin sıralaması nasıl önce hangisini sonra hangisini?
Dragon Ball,Dragon Ball Z,Dragon Ball GT,Dragon Ball Kai
doğru olmayabilir yayınlanma tarihlerine göre sıraladım.
accel world,kuroko no basket,guilty crownya sao niye bitti ne izliycem şimdi
deniycem teşekkürler bu arada sao'nun yeni arc'ının ne zaman çıkıcağı hakkında bilgisi olan var mı ?
accel world,kuroko no basket,guilty crown
henüz resmi bir bilgi yok.
deniycem teşekkürler bu arada sao'nun yeni arc'ının ne zaman çıkıcağı hakkında bilgisi olan var mı ?
nedense benim pek hoşuma gitmedi o seri ya ama yinede izlenebilir. High school DxD ecchi kategorisinde ama kesinlikle izlenmesi lazım bana göre ecchi sevmeyen biri olarak bunu söylüyorum düşünün artıkBeyler arkadaşım bir anime tavsiye etti ''High School of the DEAD'' 12-13bölümlük kısa bir +16 ve zombili bir anime herkesin izlemesini tavsiye ederim