Dondurmayı bitirmişler kola aldım ve mangaya başladım ilk izlenimlere göre bu Japon değil Kore mangası
Tamamen nedensiz yere dondurmayı yeme şeklin değişebilir okurken, belirtiyim de önceden:fky:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondurmayı bitirmişler kola aldım ve mangaya başladım ilk izlenimlere göre bu Japon değil Kore mangası
Tamamen nedensiz yere dondurmayı yeme şeklin değişebilir okurken, belirtiyim de önceden:fky:
Hay hay benim için hava hoş ben severim yeni türleri,serileri soruyorum bana anime önerecek var mı değişik olsun diyorum Kaya 1-2 şey söylüyor ona da "he" deyip geçiyorum benim söylediklerimi izlemediği için Manga falan da severim ben de ne okuyacağımı bilmiyorum ben bazıları gibi "Animeci" olmadığım için (Gönderme to CaptainCoCo) geniş bilgim yok, yoksa karikatür dergileri falan çok okurum takip ederim yani
emreye açıklama yapayım önce;Hay hay benim için hava hoş ben severim yeni türleri,serileri soruyorum bana anime önerecek var mı değişik olsun diyorum Kaya 1-2 şey söylüyor ona da "he" deyip geçiyorum benim söylediklerimi izlemediği için Manga falan da severim ben de ne okuyacağımı bilmiyorum ben bazıları gibi "Animeci" olmadığım için (Gönderme to CaptainCoCo) geniş bilgim yok, yoksa karikatür dergileri falan çok okurum takip ederim yani
sana geleyim edo;Boşver onları canım benim biz one piece izleyip dinleyelim sohbet edelim :-x
Eklere takılma cicim Ben orada lafın gelişi söylediklerimi dedim Animelere vakit ayırıyor olsan izleyecektin sankim :spn:
emreye açıklama yapayım önce;
söylediklerimi izlemediği için ? nichijou dışında ne söyledin bana allah aşkına ? son zamanlarda animelerle pek aram yok çünkü oyun oynuyorum "Neon Genesis Evangelion" ve "Tokyo Magnitude 8.0" son 1,5 ay içinde bitirdiğim seriler normalde ayda 5-6 seri bitiren biriyim (bölüm sayısına bağlı olarak) bide haftada 1bölüm olarak çıkan güncel olarak takip ettiğim "10 Seri" var bunlar dışında animelerle pek ilgilenmiyorum son zamanlarda
Eklere takılma cicim Ben orada lafın gelişi söylediklerimi dedim Animelere vakit ayırıyor olsan izleyecektin sankim :spn:
----------
+CaptainCoCo iyi laf yidin
----------
O değilde Kaan 28 bölüm okudum bir karakterin adı aklımda kalmadı, ne değişik isimleri var bu korelilerin arkadaş Sade isimler koysalarmış ne güzel
----------
----------
O değilde Kaan 28 bölüm okudum bir karakterin adı aklımda kalmadı, ne değişik isimleri var bu korelilerin arkadaş Sade isimler koysalarmış ne güzel
gece baktım malum siteden 10bölüm yüklenmiş 8bölümü yok olsa izleyecektim 2bölüm gintama izleyip yattım sonraEklere takılma cicim Ben orada lafın gelişi söylediklerimi dedim Animelere vakit ayırıyor olsan izleyecektin sankim :spn:
----------
----------
izlediğin serileri bana attın biliyorum sadece onları izlemediğini ama pm atarken bile one piece sahnelerinden alıntılar ile konuşuyorsun one piece fan boy olmuşsun seriyi fazla abartıyorsun benim gözümde.Siz benim sadece one piece ve hellsing izlediğimi felanmı düşünüyorsunuz
izlediğin serileri bana attın biliyorum sadece onları izlemediğini ama pm atarken bile one piece sahnelerinden alıntılar ile konuşuyorsun one piece fan boy olmuşsun seriyi fazla abartıyorsun benim gözümde.
tamam vur gitsin ... koyayım Guilty Crown en sevdiğim animedir inkar edecek değilim ama senin one piece abarttığın gibi abartmıyorum benAbi one piece efsanedir öyle tamam fan boy olabilirim ama cidden one piece bende başka bir etki bıraktı nasıl sen Guilty Crown seviyorsan bende one piece kılıcımı çeker vururum sana akıllı ol !
tamam vur gitsin ... koyayım Guilty Crown en sevdiğim animedir inkar edecek değilim ama senin one piece abarttığın gibi abartmıyorum ben
https://www.maxigamerz.com/f224/anime-manga-sohbet-muhabbet-konusu-206308/index31.html#post2213791Avatarındakine aşık oldum
kayanın avatarada aşık oldum ne olacak bu iş yaaa
https://www.maxigamerz.com/f224/anime-manga-sohbet-muhabbet-konusu-206308/index31.html#post2213791
sana ne desem boş edo avatar hoşuma gittiği için koydum daha iyisini bul onu koyayım imzaya geleyim imzada yazan Guilty Crown yazısımı gözüne çarptı ne diyeyim sana bilmiyorum harbi
harbi diyorum sana ne desem boş git one piece izleKizaru kadar karizmatik bir karakter söyle bana !! O konuşması özellikle E harfini uzatması meselaa..
Admiral Kizaru vs Rayleigh - YouTube
Neeeeeeeeğ abi çok hoş ya
harbi diyorum sana ne desem boş git one piece izle