XxBLeacHxX
Banlanmış Üye
Olum millet evde neler besliyor şimdi faceden konuştuklarımızı söyletme burada gelmiş erdo diyo daha
Sus ve git :-D
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olum millet evde neler besliyor şimdi faceden konuştuklarımızı söyletme burada gelmiş erdo diyo daha
yav hehe
Lalelide işte takılıyorum tekstil mağazası var
ooooo maxigameden Aksaray'da çalışan yokmu hiç diyordum bende hangi firma kardeşim
konuya gelirsek Allah var türkmenler kadar kötüsü yok lalelideki rus çalışanlara bakarsan nerdeyse %70 çöplük müşterilerin kızlarına bakarsak bisey Diyemicem
Lalelide işte takılıyorum tekstil mağazası var
Al benden de o kadarBende mi sorun var? Asyalı kızlar nedense bana itici geliyor.
Asyalı kızlar kimilerine göre güzel kimilerine göre çirkindir.Veya itici - çekicide olabilir.Bu kişisel bir zevk meselesidir. Bana göre çok tatlılar. Yirim onları. Bir - iki müzik koyayımda keyfimiz yerine gelsin.
2. kız dünyanın en şirin kızı galiba :grin
Konuyu bir an Hakan açtı sandım
hadi alttakini anlıyorumda ilki ney beyaz ?
aynenFavorim Ruslar :shm:
dünyalı kızlar forever kesinlikle ayrım yapan biri değilimdir hacım az güzel olsun nefes alsın ırkı önemli değil benim için
beyler bugün yolda bi kız baktı bende ona baktım gittim yanına merhaba dedim üffffff abazaya bk hmn gliyo gdrmisin ltfn dedi KEZBANLARDAN KAÇIŞ YOK
Asyalılar tatlı oluyor genelde güzel değil çoğu.