Juliet009
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 14 Haz 2017
- Puanı
- 8
[MENTION=1]Deepblue[/MENTION] batle arena ile ilgili bir çalışma olmayacakmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
batle arena nezaman aktif edilecekArkadaşlar bu öneri ve istek alma konusu değildir, daha önceden kararlaştırılmış yapılacak değişiklikleri bildiren konudur, bu konuya şunu yapın bunu yapın demenizin hiç bir anlamı olmayacaktır boşa kendinizi yormuş olacaksınız.
Pc limit konusuna gelince sizce kırılacağını bilmeyecek ve başkalarının bunu sürekli bize söylemesine ihtiyaç duyacak kadar aptal insanlar mıyız? Değiliz, yine de yapıyoruz, o halde bir sebebimiz var. Kimse durduk yere başına iş alıp böyle bir yükün altına girmez.
PC Limit e geçmemizin en büyük sebebi yurtlarda yaşayan öğrenciler, internet cafeler aynı evde yaşayıp bu oyunu oynayan birden fazla olan kardeşlerdir. Bunlar gün içerisinde bize binlerce email atıp ek limit tanımlaması istiyor ki arada bir sürü suistimalci de var artık kim gerçek kim yalan hem ayırt edemiyoruz hem de yetişemiyoruz o nedenle limit tanımlama işini komple kaldırdık ve gerçekten ihtiyacı olanlar mağdur oldu. PC limit en azından buna çözüm olacak.
Konu kırılması ise ip limitte pekala pc limit kadar kolay kırılabiliyor, zordur herkes yapamaz, lag yapar vs olayları tamamen hikayeden ibaret, hiçte zor değil, hiçte lag vs yapmıyor son derece kolay bir şekilde her yerden rahatça temin edilebiliyor proxyler, hatta pc limit için dll bulmaktan daha basit.
Bizim kalkıp bütün proxyleri tesbit edebilmemizin mümkünatı yok, üstten kabası tesbit edilir ama yine tesbit edilemeyen büyük bir kitle kalır, o halde bu işe girmenin hiç bir mantığı olmaz, pc limitte en azından bikaç günde bir dll değiştirilir ve kırılana kadar yeni dll cracki çıkana kadar tek tek proxy limit aramaktan ziyade anında o anlık çözüm üretilir.
Birşeye karar vermeden önce zaten her yönü ile düşünüyoruz, zırt pırt sistem değiştirmek bizimde hoşumuza gitmiyor, şartlar ne gerektiriyorsa onu yapmaya çalışıyoruz, artık şu pc limit mi kolay kırılır ip limit mi saçmalığını bir kenara bırakalım, karar aldık bazı sebeplerimiz var uygulayacağız bakıp göreceğiz sonuçlarını.
batle arena nezaman aktif edilecek
oyuna sadece ben mi giremiyorum?
ne zaman biter bakımOyunda bakım var.
iyi günler hocam şu avatar shoptan dark warior male sapka aldim hwarang female şapka geldi 5-6 gün önce bildirim attım cevap felan yazmadiniz daha ben silkinde felan değilim iade de istemiyorum sizin olsun da bu dark warior male şapka almam için hangi şapkayı almam lazım bana bunu söyleyin lutfen göz zevkimi bozuyor karakter.
@Deepblue abi aşağı yukarı bir saat söylesen de o saatte toplaşsak PC başına. (Net bir saat vermeni beklemiyorum.)