oguzhan0011
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 24 May 2017
- Puanı
- 10
bugün zor açılır o zaman bu hızda :/Dressler zaman alacak gibi, 200+ dress var (aksesuar ve şapkalar dahil) yarım saatte ancak 20-25 dress eklendi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün zor açılır o zaman bu hızda :/Dressler zaman alacak gibi, 200+ dress var (aksesuar ve şapkalar dahil) yarım saatte ancak 20-25 dress eklendi.
Sorunsuz olsun yarın açılsada olur.bugün zor açılır o zaman bu hızda :/
şu botların arrow sorununuda çözersenız çok güzel olur
Abi hepsini bugün eklemek zorunda değilsiniz ki, mesela her hafta 50 adet ekleseniz olmuyor mu? Artık oyuna girip bi tat alalım bekliyoruz saatlerdir. Söylediğine göre de 200-250 dress ortalama 5 saat alacak.
Siyah pirate dressi unutmayın lütfenPC limit bitti gibi (ufak tefek bikaç ayar kaldı tabi en son genel bir kontrol yapılacak) dress sorunlarına geçildi, tüm dressler silindi tek tek yeniden eklenip fiyatları, trade durumları vs. tek tek ayarlanıyor.
kaç dress kaldı tahmini bir sayı verebilir misin?Dressler zaman alacak gibi, 200+ dress var (aksesuar ve şapkalar dahil) yarım saatte ancak 20-25 dress eklendi.
Bu konunun nesine el atacak ki devili satabilirseniz satın yoksa süresi bittiği zaman stall açıp satarsınız. Karakter female iken male yaptıysanız bu sizin sorumluluğunuzda olan bir şey. Böyle bir konuda yönetimden kimse size yardım etmez;edemez.Ümit bey ben karakterimle female devil almıştım sonra onun gününü uzattım şuan 25 günü mevcut ama sadece guild bankasından verilebiliyor karakterimi maleye çevirdim 25 günlük devil elimde kaldı mor devilden bu konuya el atabilirmisiniz
Bu konunun nesine el atacak ki devili satabilirseniz satın yoksa süresi bittiği zaman stall açıp satarsınız. Karakter female iken male yaptıysanız bu sizin sorumluluğunuzda olan bir şey. Böyle bir konuda yönetimden kimse size yardım etmez;edemez.
Dediğimi anlamadın sanırım trade kapalı iken ben nasıl satabilirim devili guilde mi alıcam adamı devil satabilmek için ?
Dediğimi anlamadın sanırım trade kapalı iken ben nasıl satabilirim devili guilde mi alıcam adamı devil satabilmek için ?
Canım kardeşim devil canlı iken hiç bir server da exc edilemiyor zaten devil ölmeden satmak için guılde almak zorundasın adamı.Dediğimi anlamadın sanırım trade kapalı iken ben nasıl satabilirim devili guilde mi alıcam adamı devil satabilmek için ?
Bu Devil trade kapalı olması BlackPearl'e özel bir şey değil, merhaba.
açılması mümkün mü diye sormuştum ama, merhaba.
1-2 biraz abartı oldu o kadar sürmez1-2 gün daha var yani oyunun açılmasına öyle görünüyor