CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
belgesel'lere ses verebilirsin tarkanın sesine benzettim bi an
Bekle bunuda yapacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belgesel'lere ses verebilirsin tarkanın sesine benzettim bi an
göç etmek için doğdular ya göç edecekler yada ölecekler .................... sözünü desen anlardık benziyomu benzemiyomuBekle bunuda yapacağım
göç etmek için doğdular ya göç edecekler yada ölecekler .................... sözünü desen anlardık benziyomu benzemiyomu
LoL seslendirme yarışmaları yapıyor. Katılmanı tavsiye ederim.
Seslendirme Yarışması Finalistleri - League of Legends Forumları
----------
Kayıtlar şu an açık değil ama tekrarlanacakmış yarışma öyle bir söylem var LoL forumunda.
tane tane okuyaydın iyiydi ama beyazın dediği gibi lol seslendirme yarışmasına git bencede
tane tane okuyaydın iyiydi ama beyazın dediği gibi lol seslendirme yarışmasına git bencede
Hacı kurs fiyatları uygunsa beraber gidelim benim de ilgim var dublaja.
Yapamazsın bence.
Ben gelirim (kayseride mi ikamet ediyodun yav sen.)Kayseriden istanbula hergün gelemem
Ben gelirim (kayseride mi ikamet ediyodun yav sen.)
Bu heves işidir hevesin varsa neden olmasın.
Bana pekte fena gelmedi sadece eğitim lazım
Eğitim şart
Okadar güzelmi gerçekten sesimi öven çok kişi var videolardan sonra benimde aklıma yattı ya hayırlısı
Şimdi yanlış anlaşılmasın bayıldığım söylenemez
Şaka bir yana ses tonunda bir anormallik yok {ince/kalın/çatlak/kısık/vs.} seninde içinde heves varsa eğitimini al yapabilirsin.
ciddi ciddi atılacağım gibi bu işe
Benim içinde ağrı dağın eteğinde şarkısını seslendirirmisin
ciddi ciddi atılacağım gibi bu işe
Hacı benim ki nasıl,yaklaşık 1 sene önce laptop mikrofonundan çekmiştim. Kötü dersen bahaneleri saymaya başlıcam