Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abi yeni bot versıyonunu nerden buLabıLrız varsa koyabıLrmısın bur,yaa lAsmda banaxDxD saoL abi hersey icin tşkLer ederim yardım etıgın ıcın
----------
abi birde bşy sorcam benim chin char var 70Lv bufLarı basmasını ıstıyom bufLarı ekLym are you lagging maybe diye bi yası cıkıyo saLdırmıyo basmıyo bkLyıo sıLyom ondan sonra saLdırmaya basLıyo ben 1.weopenemi koycam 2.mi hangi yere koycam bufları anLamdım gıttı
abi yeni bot versıyonunu nerden buLabıLrız varsa koyabıLrmısın bur,yaa lAsmda banaxDxD saoL abi hersey icin tşkLer ederim yardım etıgın ıcın
----------
abi birde bşy sorcam benim chin char var 70Lv bufLarı basmasını ıstıyom bufLarı ekLym are you lagging maybe diye bi yası cıkıyo saLdırmıyo basmıyo bkLyıo sıLyom ondan sonra saLdırmaya basLıyo ben 1.weopenemi koycam 2.mi hangi yere koycam bufları anLamdım gıttı
Kadeş ben ibotu yükledim.run client dedim.ondan sonra silkroad açıldı chara girdim.bot ayarlarını anladığım kadarıyla yaptım.ondan sonra Start Bot dedim.ama orada (Weapon name is not set)yani(Silah adı belirtilmedi)diyo.Ne yapmam lazım???Acil yardım lütfen!..