ali4141
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 28 Nis 2009
- Puanı
- 0
TMm abi ogrendım saoLasn Yine tyşkLer ederim hersy icin ThxxxD:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlgililer neden her mesajı dikkate almıyor acaba? Clientless ile baglanamıyorum old clientless versiyon hatası veriyor. Anlamanız için kaç kere daha yazayım ?
Yeni versiyonu indirmemekle senmi hatalısın cevap vermemekle bizmi hatalıyız.
Yeni versiyonu indirmesem niye burada bunu paylaşayım..
Benim charı bicheon nuker.Elinde kalkanla sword war.Set 1st Weap'ı tıklayıp swordu seçiyorum.Set 2nt Weap'ı tıklayıp kalkanı seçiyorum.Start bot diyorum kalkan buffını basıyo sonra duruo cnawar flan seçmiyo yardımcı olursanız sevinirim?
saqopa bende nukeym bende yaptım oLdu abi bşy dicem ya ben clinet acmadan gırmek ıstıyo old clientsss version diyo acmıoy
slm benim sorunum bot kasarken yeni etkinlik HAPPY toplatıyorum bir kaç tane toplayınca ekran hatası veriyor sizce ekran kartını güncellemelimiyim ekran kartı ınte(R) güncellemem gerekiyorsa bunuda nasıl ypacagımı söylermisiniz hata aşagıda
Uploaded with ImageShack.us
ilginiz için şimdiden teşk.
Aynı sorun bendede var kardeşim bilen biri varsa lütfen yardımcı olabilirmi ??arkadaşlar son update ten sonra edx loader ile oyuna giremiyorum hata raporu veriyor ve clenti kapatıyor ne yapmam lazım
ibot a giriyorum run client diyorm hata raporu veriyor. oyunun açılma ekranı geliyor ordada disconnect fln yazıyor. Yardım ederseniz sevinirim.