denizleelee
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 20 Ağu 2011
- Puanı
- 2
yardımcı olun lütfen ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
run hackshield a tıkladığımda
java iç ya da dış komut,çalıştırılabilir
program ya da toplu iş dünyası olarak tanınmıyor
devam etmek için bir tuşa basınız
dio basıom kapanıo basmasam bole duruo olmuo o resımlerdekı gıbı yardım lütfen
HS Server Busy & Down hatası alıyorsanız HS Serveri açıp onun Clientini açacaksınız bot ekranında o yazı yerini HS Server connect. yazacak ve Botu kapata kadar DC yemiyeceksinHS server busy or down diyor ...
Servere bir şekilde bağlanıyorum , biraz oynuyorum hiç bir hata vermeden direk oyundan atıyor.
usta loaderi açıyorum. 2-3 sn. ekranda görünüp yok oluyor. tekrar açıyorum add diyorum. gene yok oluyor. loader e kadar geldim. orada takıldım. hesap ve şifremi girmedim ondan mı acaba ?
bi de bende silkroad.exe dosyası yok.
hangisi o ?
Uploaded with ImageShack.us
Beyler oyunda hic bir sey değismedi. Yeni gelen patcheri de kullanmayın. Eskisini kullanın. Her seyi hic değismemis gibi kullanın. Ben şu an oyunu acabiliyorum. Hic bir sey de indirmedim.
----------
Sen anladığım kadarıyla edx Loader 5'i kullanıyorsun. Onun 6'sı çıktı onu kullan yoksa oyun acamadan kapanır.
Her şeyi aynı şekilde kurdum.Oyuna girdim ibottan.(edx loader 5 ide denedim 6 yıda)Ama oyuna girdikten 2-3 dakika sonra direk oyundan atıyor.Nasıl düzeltebilirim acil yardım lütfen.
hocam çok saol yardım için ama şimdi de loader 6 yı indirdim. loading 6 kaybolmuyor. o sorunu hallettim. ama şimdi de id ve şifremi yazıyorum launcher bölümüne oyuna giriş yapmıyor. öylece id bölümünde kalakalıyor.