Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.
Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk olarak ph patcher 'ı açın sonra custom'a tıklayın en son olarak patch'e basın.
Bunu her açtığınızda oyunu yapmanıza gerek yok.
Win7 Hatasının Çözümü : Programı Yönetici Olarak Çalıştırın.
Run Hackshield dosyasını açın silkroad dosyasında.Aşağıdaki gibi olunca silkroad launcher'ı açın ve start diyin.
ilk açılan client'e dokunmayın.ıd pw yazıp giriş yapmayın yani.
iBot'u açın ve HS Server succesfully connected! yazarsa başarılı gidiyorsunuz demektir
Ve loader 'ı açın add diyin silkroad.exe yi seçin silkroad dosyasından.
MultiClient 'e NOP Hackshield 'a Redirect Gateway Server'a Redirect Agent Server'a , Patch seed'e tick atın.
Ve son olarak ip ve portları resimdeki gibi yapın.
Kardeşim şu resim linklerini bir daha verirmisin silinmiş sanırsam anlatımıda pek anlıyamadım resim olmayınca. bir de şuan çalışıyormu ibot boş yere mi uğraşıyorum yoksa