YoKKo
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 10 Şub 2011
- Puanı
- 0
party buff çalışıyormu deneyen varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sro_client.exe not found !! hatası alıyorum
sitesinde sorun mu var üyelik alamıyorum ?
Skilleri görünmeyen arkdaşlar devili bankaya koyun sonra return basın devil yoksa sadece return basmanız yeterli
Sro client bulunamadı diyenlerde yandaki ... kutucugundan clienti göstersinler
Start diyorum bekliyor diyorsanız önce bot login kısmından enjoy-botting.com sayfasından aldıgınız üyelik ile giriş yapın sonra server seçip başlatın
Çok dc yiyorum diyorsanız. normaldir bot geliştiriliyor dünde vardı bugun de yeni sürümde hala var geçicektir yakında
üyelik alamayan arkadaşlar için ise sitede sorun yok yanlış bir işlem yada karakter kullanıyor olabilirsiniz...
Bende ClientleSS kapalı o nasıl olcak tıklanmıyo..
Çünkü o özellik gelmedi daha.
Skilleri görünmeyen arkdaşlar devili bankaya koyun sonra return basın devil yoksa sadece return basmanız yeterli
Sro client bulunamadı diyenlerde yandaki ... kutucugundan clienti göstersinler
Start diyorum bekliyor diyorsanız önce bot login kısmından enjoy-botting.com sayfasından aldıgınız üyelik ile giriş yapın sonra server seçip başlatın
Çok dc yiyorum diyorsanız. normaldir bot geliştiriliyor dünde vardı bugun de yeni sürümde hala var geçicektir yakında
üyelik alamayan arkadaşlar için ise sitede sorun yok yanlış bir işlem yada karakter kullanıyor olabilirsiniz...
SRO_CLIENT acılıyo bekliyor öyle oyun gelmiyor bu sorun tek bende mi yoksa baska arkadaslardada böyle oluyor mu ? ?
Ya kayıt defterındekı ayarlarda bozulmalar olmuş yada antivirüsün den oluyoBunun çözümünü bilen varmı ?
Ya kayıt defterındekı ayarlarda bozulmalar olmuş yada antivirüsün den oluyo