Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede oto denemiyorOyuna oto-deniyor o güzel ama oyuna girince mükemmel bir lag giriyor...
Antivirüs varmı sen ılk once onu soyle cunku bilgisayarında bişeyden dolayı bot engellenıyoRegedit i nasıl editleyebilirim ki ? daha doğrusunu neyine ne yapcam
bendede oto denemiyor
Antivirüs varmı sen ılk once onu soyle cunku bilgisayarında bişeyden dolayı bot engellenıyo
Bende ClientleSS kapalı o nasıl olcak tıklanmıyo..
Ya bendede olmuştu aynısı antivirüsü silince geçmişti ama bılmıyorum bazı antivirüslerde kapatmayla olmuyo bazı ayarlarını devre dışı yapman gerekıyo oyle bı bak olmadı sılıp bi bak büyük ihtimal olucaktırVar kapıyorum yinede açılmıyor
Daha once kullanmıstımda uzun zaman oldu yenı surumlerını bılmıyorum ama sonuçta bi şekilde siliniyodurBenimkisi BitDefender sillinme silinmiyo kapanma kapanmıyo
Adam yazmısta clientless seç diyeClientless bizdede kapalı ne bekliyorsunki daha gelmedi dostum
Beta aşamasından çıktığı an alıcam bu botu Şuan süper çalışıyor , hesaba birşey olursa söylerim :beer