potterfatih
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 24 Mar 2011
- Puanı
- 0
YA BENDE SRO CLİENT AÇILIYO ÖLE DURUYO GİRMİYO OYNA:s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurulum hatası filan diyo ^^Çalısmayı Durdurdu Hatasının Çözümü İcin İndirip Kurun
peki bu botta wep swicth nasıl yapıcaz?
----------
off ya 1-2 canavar kesti sonra oyundan çıktı
Herşeyi Yapyorum ilk başda oLuyordu , artk atcıya geLince hata raporu weriyor . yardm eden warmı ??
Weapon değiştirmeyi göremedimde ondan anlattımGerekli şeyler rehberde var beyler
Hayır kimsede bir sorun çıkmadı. KullanabilirsinizBeyler bu Botta 11 Tane Virüs Var Kullananlarda Bir Sorun Çıktı Mı ?
Tam olarak olarak ne kadar sonra?
Hayır kimsede bir sorun çıkmadı. Kullanabilirsiniz
----------
Tam olarak olarak ne kadar sonra?
Üzgünüm ama hata warrior buff larından onlarda sorun var2-3 dakka sonra warior bufflarını ayarlıyorum bu hata çıkıyor ille çözünürlük 1024x1280 bundan olabilirmi??
Çoğu kişinin karşılaştığı bir sorun yeni sürümlerde çözülecektirBeyler Çar Kasıyor 1-2 DK Sonra Oyundan Atıyor Bot Kapatıyor Galiba :S
Bu Yazılanlar Kayıt Altına Alınıyorsa O ILS Ekibin Allah Bin Belasını Versin :hahaÇoğu kişinin karşılaştığı bir sorun yeni sürümlerde çözülecektir
Nasıl bir hata?herşey iyi hoşta açılırken hata veriyo kardeş :d
Yapma adamlar o kadar uğraşmış Emeğe saygıBu Yazılanlar Kayıt Altına Alınıyorsa O ILS Ekibin Allah Bin Belasını Versin :haha
Nasıl bir hata?
----------
Yapma adamlar o kadar uğraşmış Emeğe saygı
onu bilemiyeceğim
Emeği Kest Bu Atma Sadece E4'te oluyormuş galiba ben E4'teyimde