FiReWiRe
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 23 Nis 2009
- Puanı
- 3
botun çok bugu var ya puff kasarken life turnover ile noise basmıyor delircem nasıl yapıcaz bunu :angry:
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Scprit i düzgün çizdiğinizden eminmisiniz birdaha konulardan yardım alarak deneyin lütfenYa Alpelen şimdi dediğin gibi yaptım scripti kendim çizdim ve niya hunterlara götürdüm bıraktım gp dalmış öldümüş town çekmiş öleee hotanın ortasın speed basmış duruyo bunu için ne yapcam peki? valla konu bile açtım ama cvp veren olmadı frorumda adam kalmadı yaw :S
Nasıl basmıyor buff kısmına koyun sonrada buff silahınızı 1. slota koyun sorun çözülecektirbotun çok bugu var ya puff kasarken life turnover ile noise basmıyor delircem nasıl yapıcaz bunu :angry:
Hatanızı tam olarak anlayamadım Cave e girince direk atıyormu yoksa başka bir hata ilemi karşılaşıyorsunuz?Jangan Cavede Oyun Birrden Kapanıyor Bottan Kaynaklanan bısı sanırım Nasıl cozecez?
O botun kendinden olan hatalarıdır. Yeni version larda düzeltirler büyük ihtimalmerhaba ben botu yaptım güzel kasıyor kasma yerine geliyor atack yapmayıor onu yapamadım bide bazen kasma yerine gelirken taıkılıyor onu nasıl yapcaz yardımcı olabilcek varmı ?
Start client'e basıyorum hiçbir tepki yok oyun açılmıyor neden acaba?
Tamam kardeş sorunu buldum..
Ekle dedikten sonra newelite srodan sroclient.exe yi seçiyoruz.Sonra Açılacaktır.
Alıntıdır.
güvenlik duvarı ve antivirüsü kapatınKardeşim Hepsini yapdım Boyle Bir hata Weriyor ; Bilgisayarınızın Korunmasına Yardımcı olmak için, Windows bu programı kapattı. die çkıyor iletiyi kapat diyince ; ILX.exe hata raporu weriyor . Yardım edermisn ?
Boşver ya yeni sürümleri çıkınca yine denersin Bende yardımcı olduysam ne mutlu bana bu arada ben yetkili değilimValla alpelen çok saol olmadı olmuyacakta bu gidişle kendini parçaladın ama yok bn tekrar HB yye geçiom dc olcak ama olsun bundarzm hiç değilse loop yapıo adam akıllı kasıo ama biraz yvş bi kaç özellik eksik
güvenlik duvarı ve antivirüsü kapatın
----------
Boşver ya yeni sürümleri çıkınca yine denersin Bende yardımcı olduysam ne mutlu bana bu arada ben yetkili değilim
2.botu nasıl açıcaz 8 tane açacamda ?
naneyi yedik cleriğe artık bunla gircez
bildiğim kadarıyla client özelliği yok daha
Net frework yüklümü ondanda verebilir
Botun Dün Gece saat 2:30 da cıkan sürümü V1.0 D eklenmiştir (o saatte oyundaydım bakdım bota new sürüm falan)