TheGlory
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 23 Nis 2013
- Puanı
- 250
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz dediğin kaç kişi adına konuşuyorsun sen şimdi ? Oynuyorum. Görüyorum. Buyur kendin de GÖR.
Girdim baktım göremedim nerelerdeler ? Bi tarıfınızdan element uydurmayınız ölmüş bir oyunu övmek için.
Girdim baktım göremedim nerelerdeler ? Bi tarıfınızdan element uydurmayınız ölmüş bir oyunu övmek için.
Önce üslubunla konuşmayı öğren. Daha sonra yazdıklarımda ne demek istediğimi anlamaya çalış. Seviyesizliğin anlamı yok. Ben burada hiç birşeyi övmüyorum. Silkroad ölmüş ya da ölmemiş bana ne benim karnımı mı doyuruyor Joymax. Olanları yazıyorum. 1 2 saat oyuna girip bakıp çıkmakla uzun zamandır oynamak farklı şeyler. Tartışma çıkarmanın anlamı yok egoist şey seni. Atar yapıyor birde sanki tanırmış gibi. Kişiliğine dair herhangi birşey bilmiyorum seninle de muhattap olmak istemiyorum mümkünse git aynaya çemkir.
Server'da ne kadar kaldın bilmiyorum fakat kimseyi göremediysen problem sende arkadaşım . Ben 4-5 gündür oyuna giriyorum ve çok fazla Türk oyuncuyla karşılaştım .
Kim olabilirsin ki sen tipik beynini oyunla yemiş modelin tekisin :haha :haha
Şayet söylediğin gibi biri olsaydım şuan Tıp Fakültesi 6. sınıfta olamazdım diye düşünüyorum. Umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur senin için. ispis
Son 1 haftada her yerde reklamını görüyorum silkroad'ın youtube,facebook,twitter gibi büyük sosyal platformlarda,bu olayı baya ciddiye aldılar sanırım hayırlısı dicem ama oyuncular toplansada artık eski zevki tadamıcaklarından eminim,çünkü her şey paraya döküldü
Attırmadıkları ne mağlum ki, bence yapmış olma olasılıkları yüksekYakında p.serv lere exploit filan da attırır bunlar