Merhaba, Tamamen şahsi fikrim kimseye gönderme yapmıyorum... Değerli dostlar burada bir şirketten yani oyun şirketinden bahsetmekteyiz. Olaya geniş bakmak gerek. Zinhar oluşabilecek sonuçlar çok daha farklı olabilir. Nasıl derseniz oyunlardaki sunucular mutlaka piyasadaki belli şirketlerde barınmaktadır eğer joymax'ın anlaştıgı telif firması patent de dahil bir yazı şeklinde datacenterlara telif bildirimi geçtiginde herkesi topa düzerler hemen anında sunucuyu tamamen silerler içerisinde ne var ne yoksa ve hiç bir datacenter silkroad kurulum gibi vb şeylere izin vermez ancak fiziksel sunucu barındıra bilirsiniz evinizde ofisinizde buda pek mümkün olmasda yapsanız dahi bunada her şekilde müdahele ederler bizleri bitirmeleri dakikalar sürebilir. Mega.nz radore hatta maxigame barındıgı sunucuya dahi isim hakkı görseller telif girdigi için dosya paylaşımları yapıldıgı için anında kapatırlar onların için kim oldugunuz ne oldugunuz nerede oldugunuz pek bir önemi yok bu iş bir milyar veya bir milyon dolar gibi paralarla dönmüyor.. google girerek joymax hisse senedi fiyatına bakmayı ihmal etmeyin. Hatta bakmayı bırakın bi hisse senedi hakkında araştırmada yapın fiziksel dosyaları kaldırmasada elindeki patent ile internette ne kadar dosya varsa silmesi sadece 24 saat sürer hepsi bir patent fax çekmesiyle sollandırılır. Burada sanılmasın ki joymax facebook sayfalarını kapatıyor daha ileriye gidemez vs gibi seneler sonra böyle bir girişimde bulunduysa emin olun boş çıkmaz bunların arkasında 3 kişi 5 kişi yok bir iki ülke yok 500 kişilik bir team gurupları 29 tane farklı farklı ülkede ticaretleri dönüyor öyle bir oyun sunucuyum oyun yapıyorum satıyorum gibi uçuk kaçık şeyler değil bilmediginiz bilmedigim bir çok şey var herkesin öyle ama bilmediklerim bildiklerimin bin degiil bir milyon katı diye biliyorum diyemeyen de zaten ne bu piyasa nede başka piyasa da mal tüçcarından başka birşey olamaz bunu açık ve net dile getiriyorum.. bir sabah uyanrsınız bakarsınız ne forumlar ortada ne yorgan ne döşşek ondan sonra hukuksala başvurursunuz birde ordan tazminat davası çakarlar hayatınızı karartırlar gün yüzü göremezsiniz 6 yıldır crpto para işiyle uğraşıyorum almanya vatandaşlıgım (Çifte Vatandaşlık) var bu işleri dört dörtlük anlamasamda bende bir silkroad oyuncusu ve arada databaselerle uğraşıp oyun açmışlıgım dahi var ama iş resmiyete geldiginde boş boş konuşmaya gerek yok ümit beyinde açıkladıgıgibi konuda. joymax için bir başlangıçsa hepimiz içinde son olabilir...
Bu taş ağır gelir. Altında kalırsınız.. benden tavsiye..