MysTiqueL
Daimi Üye
Joymax'ın savaş açmasına sevindim. Geç bir adım olsa da, private serverler reklam yapamadıkça çok bir oyuncu kitlesi olmayacak haliyle illa ki silkroad oynamak isteyen oyuncular i-Sro ya da Silkroad-R e dönüş yapacaklardır. O server bu server benim diye çığlık çığlığa karalama yapıp server bırakan minik kardeşlerimiz de Silkroad gibi efsane bir oyundan ellerini çekip, gerçekten oyunu oyun gibi oynayacak abilerine bırakacaklardır. MaxiGame adına üzülmüş olsam da eline 100 200 tl geçip server açıp kendilerini birşey sanan emek hırsızlarının ortadan kalkacağı durumuna da hayli sevindim. :srd
Kimse gidipte 1k silk için 390 lira para vermez aynı zamanda bu 1k silk ile set yapılmıyor edilmiyor job set yapmak en azından 10bin tlyi buluyor ki +12 legend itemleri yapmayı hiç saymıyorum bile yani gidip bu parayı vericeklerine 100 200 pvp swye harcarlar zevklerini tam alırlar isro ölü bir yatırım ben 125 cap zamanına kadar oynadım en sonda 120 lvl 122 lvl carlar 200 tl ye bile satılmıyordu o derecelere kadar düşmüştü savaşlarda arkalarına pt almadan gidebilen kimse yoktu herkes kale savaşına en az 1pt giriyor job kapışmasına arkasında 1pt ile geliyordu kimse bireysel yada groupsal oynamıyor bot carları ile oynuyordu pcsi iyi olanlar 3-4 pt açıp gold bot deneyimi yapıyor orada yırtabiliyorlardı yani herşey paraya bakıyordu anlıcağın bunların hepsinin tek tek videolu ve fotoğraflı kanıtlarını atabilirim.