yazık tamda geri dönmüştü adamO değilde memik memik dedin yeni abdest aldıydım 3. Dünya Savaşı olur diye...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazık tamda geri dönmüştü adamO değilde memik memik dedin yeni abdest aldıydım 3. Dünya Savaşı olur diye...
Beyler by canerin siks van nayn packları SAFAS
nasıl olmuyor lan geçen ben senin sarı çizgiyi denedim oldu ? :sinanmayın beyler denedim olmuyo
sus lan sen nah sana birdaha fotoğraf hem at diyor atınca dalga geçiyorcok kaslısın qnq seni camiye güvenlik yapakmı FAFAS
nasıl olmuyor lan geçen ben senin sarı çizgiyi denedim oldu ? :s
----------
sus lan sen nah sana birdaha fotoğraf hem at diyor atınca dalga geçiyor
Beyler by canerin siks van nayn packları SAFAS
pantene yazıyor orda ayrıca cifimiz var diye fakirmiyiz he ben fakir değilim :s
Cife for.
pantene yazıyor orda ayrıca cifimiz var diye fakirmiyiz he ben fakir değilim :s
Acıtayson yapma lan Ayrıa sen spor yapıyorsun ben yapmıyorum be göbek kısmım seninkinden daha :hsml:
çizgileri senmi çizdin gardaş hahahaha karnından sırtına kadar geçiceklersorun şu ki göbek yoktu bende ama altı kas ile doldurunca göbek ortaya çıktı napcam bilmiyom lan neyse kardiyo yapıyoz gardaş elbet ericek
yok ya kendini ps uzmanı sanan biri var o çizdi paylaşan çizdi olm saçma sapan iş yapıyor kamilçizgileri senmi çizdin gardaş hahahaha karnından sırtına kadar geçicekler
birgün herkes canerin kaslarını görecek, hey diyeceksiniz heyy caner büyük adammış kıymetini bilemedik.
hahaha ulan
kendini ps master zannedenlere gelsin gardaşlar
bu arada baklavalar güllüoğlundan
Bende bir şey sanıp okuyorum arkadaş..
bayıltırımmmBel çukurundan peynir zeytin yerler Cihan.
hikaye bahane yorumlar şahane ne sapıkı yatamam hikayeyi caner'e zorla inanarak okudum anlıyorum da yorumları neden okudum şuan onu anlamaya çalışıyorum
caner işsizdin, işsiz sapık olma yolunca %10000 ile gidiyorsun