Ben şahsen guild master ları eteğinde dolaşmıyorum, ayrıca açılsa da oyuna girerim 3-5 gün takılırım sonra çıkarım. Sebebi silkroad baydı, alışkanlıktan foruma ara sıra giriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Moon Neck satim sana kaya özlemişsindiryanılmıyorsam 8000 oyuncuyu görmüş 80cap serveri bile saçma sapan bahaneler bulup bıraktı bu millet. kimse kendini boşa kandırmasın ne kadar iyi server olursa olsun oynayacakları bir kaç hafta sonra başka server bulup oraya kayarlar.
İsro da durum pre yoksa 1 saat oyun bir saat bekleme. mause macro yazdım ben tıklıyordum mouse 12345 kısır düngü . Tat yok artık.
İyi bro çalışıyoruz, didiniyoruz. Ev-İş-Evlilik-Çocuk vs derken hayat bayır aşağıya boş viteste ilerliyor
KesinlikleŞahsi olarak silkroaddan en çok zevk aldığım zamanlar sjsro, ecsro zamanlarıydı. Benim için o kadar zevkliydi ki, charı bota atar film gibi saatlerce izlerdim ekranda . Şimdi silkroadda kesinlikle bu heyecan yok.
yargılamıyorum, çünkü benim de en zevk aldığım şey charı bota atıp film gibi izlemekti ama bir mmorpg'de en zevk veren şey buysa bir problem var ya bizde ya oyundaŞahsi olarak silkroaddan en çok zevk aldığım zamanlar sjsro, ecsro zamanlarıydı. Benim için o kadar zevkliydi ki, charı bota atar film gibi saatlerce izlerdim ekranda . Şimdi silkroadda kesinlikle bu heyecan yok.
Kesinlikle
- - - Güncellendi - - -
Edit : [MENTION=618]tombalaci_46[/MENTION] Sibi bot vardı o zamanlar...
Vay be ne ara evlendin ya hayırlı olsun
yargılamıyorum, çünkü benim de en zevk aldığım şey charı bota atıp film gibi izlemekti ama bir mmorpg'de en zevk veren şey buysa bir problem var ya bizde ya oyunda
İki sene oldu kardeşim.. :ban:wy:
Ne diyeyim hayırlı olsun o zaman
Saol kardeş Bu konudaki fikrin nedir ? Mevzuyu başka yere çektik direk. Bence tüm Master ve Şuan ki server sahiplerini 1 odaya kilitleyelim. Ak G**, Kara G** ortaya çıksın.