Güzel olmuş güzel olmuşta o kadar kitaplarla ilgili yazılar yazdım hiç birini koymamışsın
onları kaybettim
2. sayıda artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel olmuş güzel olmuşta o kadar kitaplarla ilgili yazılar yazdım hiç birini koymamışsın
onları kaybettim
2. sayıda artık
Hellsing'i koymasaydın fikirlerim olumsuz olacaktı
Yazılar çok küçük nerdeyse hiçbişey okumadan sadece göresllere bakıp geçtim
resimdeki yere tıkladığın taktirde kolaylıkla okuyabilirsin.Yazılar çok küçük nerdeyse hiçbişey okumadan sadece göresllere bakıp geçtim
Emeğine sağlık kardeşim güzel olmuş görüntü işinide dediğin gibi ilerleyen zamanlarda
Aslında biraz kitlemiz olsaydı dergiyi matbaya verirdik
dediğim gibi sadece anime bölümüne baktım hellsing gibi eski bir seri nereden aklına geldiyse artık erdenizin ben daha çok bu sezon animelerinden birini bekliyordum
Yazı tipi ve boyutu çok kötü olmuş bence ve resimler paintten yapılmışa benziyor ama yinede iyi
Eline sağlık. BP kapandığı için ben boşta kaldım.Yeni bir iş verirsen elimden geldiği kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.
Resul Ben kapatmışım bilgisayarı 2 dk sonra paylaşsmısın böyle bir şans yok Ekibdeki herkesi tebrik ediyorum ve bizi destekleyen herkese teşekkürler