Öncelikle resül böyle bir projeyi hayata geçirmek gerçekten zor ,sen ve ekibin bunu başardınız tebrik ederim. Dergi ilk sayıya göre güzel olmuş fakat kendi açımdan düşüncelerimi yazayım;
- Maxigame'ye çok az bölüm ayırmışsınız,diğerleri bizim için pek önemli değil aslında.Ordaki magazin bölümü ben söylemiştim fakat tam olarak kastettiğim o değildi,magazin bölümü derken forumdaki arkadaşlarımız ve yöneticilerin haberlerin olması gerekirdi.Diğer gündemdeki haberleri zaten biz başka kaynaklardanda öğrenebiliriz. Aynı şekilde Eğlence bölümüde orjinal olmamış koypala yapıştır olmuş onun yerine o bölümdeki arkadaş forumumuzla alakalı karikatürler çizseydi daha orjinal ve daha güzel olurdu. Anime bölümü ise alakasız buluyorum herkez anime sevmiyor hatta çoğunluk foruma özel dergiye hiçde uymuş değil gibi görünüyor.Fim bölümü ise aslında fena değil fakat yorumlar alıntı olmuş onun yerine o bölümdeki arkadaş kendi düşünce ve yorumlarını yazsaydı daha güzel olurdu.Oyun ve Android oyunlar bölümüde makaleler hep alıntı yapmışsınız buda çok basite kaçmış yine dediğim gibi o bölümün arkadaşı kendi düşünce ve yorumlarıyla kaleme alabilirdi.Birde görüntü bozuklugu var buda ilk sayı oldugu için çok normal karşılanır.Yani demek istediğim özet olarak Maxigameye yakışır daha orjinal bir sayı çıkartmanız.
Resül ve Ekibini günülden tebrik ediyorum, inanıyorumki iyi yerlere varacaklardır.
ZACA