3 sayfa post atılmış konuyu okumadan sallayıp duruyorsunuz sadece.
Ben zaten verilen emeği koruyorum burada, onlar verdiği emeğe karşılık çook ucuza hizmet veriyor ve sizin gibilerin piyasaya girmesine neden oluyor.
Onlar kadar bizde emek verdik, ama onlar ucuza verdiği için sizin gibilerde piyasaya giriyor. Sorsak sql'in s'inden anlamazsınız...
Ben burada emeği savunuyorum. Onlar kadar bizde bilgiliyiz. Server açmak için kimseden ücretli/ücretsiz hizmet almıyoruz, yardım talep etmiyoruz.
Ama sizin gibi yöneticilikten bir haber olmayı bırak, files nedir onu bilmeyen tipler nedeniyle şuan bu sektör bu halde.
GM lik parayla olmuyor.
İzah etmem gereken herşeyi muhatap olduğum kişiye aktardım. Karşılıklı bu konudaki görüşlerimizi söyledik ve konu kapandı.
Onlar kendi verdikleri emeğin değerini umursamıyorlar. Kendileri gibi emek veren bizleride paçavra gibi kenara atıyorlar.
Bir ürünü herkes kolayca alabilirse onun değeri kalmaz ve ortada rekabetin olması gereken piyasa ölmeye mahkum olur.
Tabi ben kime ne anlatıyorsam. Hala okumadan sadece salça oluyorsunuz.
Emeğimizin karşılığını emek veren olarak biz belirleriz, senin haddine değil bizim emeğimize değer biçmek. Sen kendi emeğine ne değer biçmek istiyorsan onu biç biz de ona karışamayız haddimiz değil. Herkes haddini ve sınırlarını bilmeli. Sınırlarını ve haddini fazlası ile aşıyorsun 3 sayfa sana sabrettim, artık dur bu bir uyarıdır benim de sabrımın bir sınırı var. Başkası olsa sana bu kadar anlayış göstermezdi haddini aşmana karşın ama ben yine de sabrettim muhattap alıp açıklamaya çalıştım anlamıyorsun ve anlamayacaksın. Senin psikolojik sorunların var diye kahrını biz çekmek zorunda değiliz git tıbbi destek al! Emek bizim istersek bedavaya hizmet veririz sana ne kardeşim işimize karışma yeter artık!