1. Skype kullanmıyoruz.Kolay gelsin 2 gündür kullanıcı kabul bekliyorum dc ve skaypeden yazdım cevap yok msjlara bakarmısınız ?
2. Discorddan kimse böyle bir taleple gelmedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. Skype kullanmıyoruz.Kolay gelsin 2 gündür kullanıcı kabul bekliyorum dc ve skaypeden yazdım cevap yok msjlara bakarmısınız ?
Merhaba, Ramazan ayı içi 50-100 TL indirim kampanyası yapılabilir bence veya maxigame ödemesini kullananlara %25 indirim gibi çok güzel olur.
+1
orası öyle tabii onları düşünemedik hayırlısı diyelim o zaman ümit abiyyArkadaşlar dolar 8.2, Euro 10 lira oldu ddos koruması için alınan makineler hep Euro ile alınıyor, şuan verdiğimiz fiyatlar inanın günü bile kurtaramayacak durumda. Biz zaten olabilecek en düşük fiyattan hizmet sunmaya çalışıyoruz, guard satışında %25 kazancımız yok ki o kadar indirim sağlayalım, yani nerdeyse gelişine iş yapıyoruz, ülkedeki ekonomik şartlar ve kurlar böyle giderse bu fiyatlardan hizmet sağlamamız bile mümkün olmayacak.
orası öyle tabii onları düşünemedik hayırlısı diyelim o zaman ümit abiyy
haklısın piyasaya düzenleme şartfiyatların çok az olması demek seninde rekabet edememen demek kardeş. elde edilmesi çok kolay olursa önüne gelen sw açar sonra da sen "neden benim playerim yok.s" diye yakınır durursun. Birşeyi kolay elde edebiliyorsan kıymetini bilemezsin. Bana kalsa şuanki fiyatlar bile ucuz. Çok fazla server oynadım ama büyük çoğunluğunda yönetici kabiliyeti hiç yoktu. Adamlar noticeden oyunculara küfür ediyor varmı ötesi