Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bunu bırakta benimde aklım sarışında kaldı şimdi
Çivinin söküldüğü yerde iz kalır ama...Civi civiyi soker diyorum
Çivinin söküldüğü yerde iz kalır ama...
Bu durumda benim karar vermem çok zor gözüküyor :angry:Yeni civi digerinden buyuk,yer kaplarsa kalp denen tahtanda hic bisi olmaz, fakat o civi de sokulene kadar. Yani sen de haklisin bu yuzden dikkatli ol
Bu durumda benim karar vermem çok zor gözüküyor :angry:
o izi diğer çiviyle tamamlıcan yiğen
Çivinin söküldüğü yerde iz kalır ama...
1-Sarışın mavi gözlü kızı niye bıraktın?Fotoğrafı yok facebook twitter vs. kullanmıyorum arkadaşlarımda öyle diyor eğlenelicek kız bu diyorlar. Eski sevgilim sarışın ve mavi gözlü idi.
----------
@HuanPa bro senin avatırnda ki kız gibi sadece burnu biraz daha ince.
1-Sarışın mavi gözlü kızı niye bıraktın?
2-Benim avatarımdaki hatuna niye sulanıyon?
3-X mi benim avatarımdaki kız gibi yoksa o sarışın olan mı ?
4-Ayrıca avatarımdakinin burnuda gayet hoş,güzel,tatlı,sevimli vs vs yani
lan 3 mesajtır sen niye alıntı yapıp ters cevap veriyonAhiret sorulari gibi sanki adami sorguya cekiyor
lan 3 mesajtır sen niye alıntı yapıp ters cevap veriyon
Anladım,hayat sana güzel gül,eğlen,şaka yap oh ne alaAbi sen bana takilma pek oyle ya Ben insanlara takilmayi boyle sakalasmayi seven ve yapmaktan kendini alikoyamayan biriyim eger orada o mesaji yazmasaydim icimde kalirdi o Ha bir de bugun fazla bos kaldim yolculuk filan o yuzden forumda fazla aktif oldum ondandir Yoksa kimseye bi dusmanligim yok yanlis anlamayin
Anladım,hayat sana güzel gül,eğlen,şaka yap oh ne ala
iftardan sonra 21:00da ya bu konuda ol yada gel özeleNoldu bi sorun mu var gardaş?