DeePBLaCK
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 7 Tem 2010
- Puanı
- 6
Vsro files dışında bi konu olsa 5 yorumu geçmezdi 200 lere geldi bu nedir arkadaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu gören sormuyormudur acaba Aga bu nedir?
Benden size ufak ipuçları
4 tane kritik portunuzun açık olması gerekiyor
Min 8 GB ram iniz olması gerekiyor (8 den düşükse sw açılmaz gameserver hata verir vermese bile oyuna gireni atar editlerseniz np)
Cert ilk olarak açılıp exe sırası olması gerekmiyor ancak 4.sırada login sonrasında gameserver olucak.
Hayır vps almak zorunda değilsin,pcnin performansı iyiyse "minimum core2duo işlemci ve 4 gb ram" serveri kurarsın ve arkadaşlarınla oynarsın ancak dünya geneline açmak istiyorsan dedicated şart.
Benim Pcmin Özellikler İ3 İşlemci DRR3 3GB Ram Var Ben Max 3-4 Kişi Gircek Şimdi Açamaz Mıyım Serverı
Özellikleri Yazdım Yukarda Açılır Mı Acaba İnternet Hızım 7-8Mbps
şuanki konum için açamazsın :S net bile yetersiz 1 mbit kullanıyorum hayırlısı
ben o yüzden seviniyorum veletler açamicak pc leri kaldırmaz editleyipte sunmayın sakın
BeBeT00' Alıntı:şuanki konum için açamazsın :S net bile yetersiz 1 mbit kullanıyorum hayırlısı
ben o yüzden seviniyorum veletler açamicak pc leri kaldırmaz editleyipte sunmayın sakın
Benim Pcmin Özellikler İ3 İşlemci DRR3 3GB Ram Var Ben Max 3-4 Kişi Gircek Şimdi Açamaz Mıyım Serverı
Özellikleri Yazdım Yukarda Açılır Mı Acaba İnternet Hızım 7-8Mbps
şuanki konum için açamazsın :S net bile yetersiz 1 mbit kullanıyorum hayırlısı
Sorun Yok xD 8mbit ' Ayrıca Emin ol 10Yaşındaki Cocuklar Bile 8mbit Üstü Kullanıyor.
hacı.. takma =)sw kurmadınız sanırım mob spawn olayı ramden yiyor 4 gb ram e 50k spawn veriyor ama filese ayarlı olan spawn sayısı 120k veya 80 k arasında degişiyor az gelirse yetmezse runtime veriyor ne dedimi anlicaksınız...
8 mbs Kullanıyorda Paşam 8 mbs Alabiliyormu Snn Pc ne Gelene Kadar 1 mbs yada 2 mbs E İniyor
Fiber Optik Kablo Varsa Ona Lafım Yok Yada UyduNet Vs Vs TTNet E Güvenmeyin SAkın