ByMnkn
Aileden
SQL Server isimleri önemli 3 tane .db isim var.. adlarını bilen ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten zor tıkladım ya tamam adam haklı'' . '' isimli mesaj benim ama server kurulumu sormadım onu belirt.
zaten zor tıkladım ya tamam adam haklı
SQL Server isimleri önemli 3 tane .db isim var.. adlarını bilen ?
anlat bence herkes öğrensin ama bana göre hayat güzelbana pm atan arkadaşlar msn kullanmıyorum QQ adresimden ulaşıcaksınız.
2559857381
Detaylı bir şekilde açıklarım ancak bug fixlemeyi kesinlikle ne yaparım nede açıklarım
NOT: localhostuma kurdum çalışıyor silk yükleme için asp panel muhteşem izlenimleri paylaşırım ancak max 10 kişiye yardım edebilirim. SALI günü online olun yeter
hepsini aynı klasörün içinemi çıkartıyoz
anlat bence herkes öğrensin ama bana göre hayat güzel
bana pm atan arkadaşlar msn kullanmıyorum QQ adresimden ulaşıcaksınız.
2559857381
Detaylı bir şekilde açıklarım ancak bug fixlemeyi kesinlikle ne yaparım nede açıklarım
NOT: localhostuma kurdum çalışıyor silk yükleme için asp panel muhteşem izlenimleri paylaşırım ancak max 10 kişiye yardım edebilirim. SALI günü online olun yeter
tabikide hayır asıl dosyalar başka bir yerde olmalı misal virtual pc den kurmakta fayda var .temp olarak çok fazla bilgi çıkartıyor dışarı cronjob tarzı bişi olsa iyi olur normal pc lere
zaten yarısı bu işi bilmiyor,bu iş ile gerçekten ilgilenenlere Ö.M ile söyleyebilirsin.veletlerin açmasının önüne geçmek lazım bir nebze burda resimli anlatıcak olanlarada söylüyorum hayatlarının hatalarını yapmasınlar
yalovalılarada yardım ediyormusun nasıl olsa komşu gibi bişey dahada ötesiArkdaşlar Face Kullanıyorum Burdan Veriyim Şuan 1400 Tane İstek Var Sizi Bulmam İmkansız Gibi Birşey Kocaeli ler Ekleyip Her Türlü Yardımcı Olucam Bilgilerimi Esirgemem İZmitliyiz Nede Olsa
Bide KArdeşim Sabit IP yapınca Pc'in Eger İyi İse VDS Olarak Kullanma İmkanın Var Tabi 1 mbs Net İle Çok Zor
Face adresim Ekleyin Mesaj Atın Sabit İp konusunda Yüzyüze Gelip Rahatcana Ugraşabiliriz Saat Sorun Degil Sizin İçinde Olmucaksa
https://www.facebook.com/Fleyd.Bedir