Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeş öncelikle çok teşekkürler bunu bekliyordum ellerine sağlık.Fakat bir sorunum var,bot benim warior buildinden bazı skilleri görmüyor. örneğin Dare Devil,Triple swing gibi. Yani skillerin bulunduğu bölümden bu skilleri arıyorum fakat bulamıyorum bana yardımcı olursan çok sevinirim.
kd-bot linki verirmisin ?
Kardeş öncelikle çok teşekkürler bunu bekliyordum ellerine sağlık.Fakat bir sorunum var,bot benim warior buildinden bazı skilleri görmüyor. örneğin Dare Devil,Triple swing gibi. Yani skillerin bulunduğu bölümden bu skilleri arıyorum fakat bulamıyorum bana yardımcı olursan çok sevinirim.
kasarken yeni skiller eklenince görmüüyor benimde başıma geldi çıkıp girince düzeliyor yeni baştan ayar yapmanıza gerek kalmıyor ama beyazlotus üstat söylediyse doğrudur
tamam botun en son güncellemelerini bekliyoruz ozaman
botu açamıyorum error load:skil.txt yazıyo bi yardımcı olur musunuz ozelden mumkunse
Kardes Bi bana Yardım Etmedin :S kaç gün oldu koyalı fotoyu :S
Ya arkadaslar simdi bu bot yasak mı yoksa serbest mi ? (Bpsro için soruyorum)
kd bot dün akşam super çalışıyodu şimdi checktn sonra start a basınca dc veriyo sadece bendemi böyle acaba?
beyazlotus üstat orjinal item.txt kullanıyorum ve novayı almış yerden kanıt gösterebilirim
kardeşim herşey cok iyi giriyor kasıyor ama 15-20dk sonra kendi kendi kendine kapanıyor sebeni nedir
----------
Oyuna Giriyorum Sürekli Yanıt Vermiyor Diyor