Kinq Warrior
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 19 Nis 2011
- Puanı
- 0
phc açıyorum bota tıklıyorum %0 bekliyor %100 oluyor tekrar %0 düşüyor 3-4 kere böyle oluyor ve bot Loading yok oluyor tekrar geliyor ve aynı şeyler oluyor açılmıyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman nova için özel ayar yapmaya gerek yok. Demek ki diğer botlar gibi otomatik topluyor novaları. Upload linkini düzelteyim o zaman novasız item dosyasıyla. Bilgilendirdiğin için sağol.
----------
Sanırım çok kalabalık slotta kasılıyorsun. Eğer etrafında 2-3 parti varsa ve iyilerse dakikada yüzlerce mob ve çöp düşürüyor demektir. Phconnector bu kadar ayrıntıyı kaldıramıyor ve yanıt vermeyi kesiyor. Bunun sonucunda botta yanıt vermeyi kesiyor. Botla çok kalabalık alanlara girmeyeceksin.
Stalker aynı durum bendede oluyor
MSVCP100.dll eksik olduğundan dolayı phconnet1 çalıştırılamıyor dka bir gol bir
Ya Bişi Dicem 12dg nowa ları nasıl aldırcaz :S
12 Dg nova düşüyormuki
Kardeşim atakta sıkıntı yok cok güzel yapıyor ama iş toplamay gelince hersey kusursuz ayarlı toplamıyor nova düştü almıyor goldların 3üde ayarlı gene almıyor neden acaba
Bizim Swde varda
----------
Pick Before Attack seçtin mi?
Yönetici olarak çalıştırın botu?
Evet Onlarda Tik Var Elixir Wep Toplatıyorum Topluyor Lucky Stone Topluyor Gold İle Nova Almıyor :/
Gold'lardan 3'ünüde seçtin mi?
----------
Kardes 12dg itemleri item.txt nasıl ekliyebilirz bana ulasabilir misin?