bro yarı arapça yarı türkçe madara ettin bizi burda söz falan verdik demisşin ben hiç bi söz verdigimi hatırlamıyorum malesef insan beyni 3 yaşından öncesini hatırlamazmış bende pek hatırlamıyorum.Türklerin nasıl müslüman olduğunu ögrenmek istersen talkan ve curcan katliamlarını araştır sen iyice anlarsın seve sevemi müslüman olmuşuz yoksa kılıç zoruyla mı ? Atalarımızın tarihi orta asyaya dayanıyo ilk Türklerin dini Tengriciliktir bilirsin ardından anadoluya göçler başlar bu esnada bahsettigim katliamlar oluyo tabi ardından türk müslüman devletler tarih sahnesine çıkmaya başlıy
yüzden arapları ve arap hayranı türkleri hiç sevmem birader benim atalarım osmanlı değildir orta asyadan göçen asimile olmamış araplaşmamış türklerdir benim atam türkçülüğü benimsemiş Mustafa Kemaldir ümmetçi osmanlı değil aradaki farkda budur Osmanlı ümmetçidir Atatürk Türkçüdür Milliyetçidir o yüzden arap hayranı şakirt tipler pek sevmez Mustafa Kemali
ekleme : 1.dünya savaşında osmanlıyı arkadan vuranlar ümmetiniz araplardı onuda hatırlatıyım ingilizlerle birlikte osmanlıya kazığın en büyügünü attılar gerçi şaşmamak gerek o begenmediginiz avrupalılardan daha çok nefret eder araplar türklerden sevmezler türkleri tarih boyunca araplar türklerin ayağına köstek sırtına kambur olmuştur bu gerçek apaçık ortada