bulugali
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 1 May 2009
- Puanı
- 0
çar 88 daha pt yapıyorum ara sıra geçemem alexsandraya yokmu bi çözum yoksa srcp mi çiziym illaDedim gibi Charınızı Dw Yada Jangana Teleporta Kayıt ettırın . Çözülücekdir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çar 88 daha pt yapıyorum ara sıra geçemem alexsandraya yokmu bi çözum yoksa srcp mi çiziym illaDedim gibi Charınızı Dw Yada Jangana Teleporta Kayıt ettırın . Çözülücekdir.
çar 88 daha pt yapıyorum ara sıra geçemem alexsandraya yokmu bi çözum yoksa srcp mi çiziym illa
Kordinat girmekle olması lazım ya. Anlamadım sorununuzu.
Merhaba arkadaşlar dilerim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar vardır
6 tane makina ve 3 tane farklı sbot kullanıyorum
30 ad sro açılınca
yeni açılacak olan oyunda ID ve PW yazılıp connet e bastığımız anda
sbot log kısmı olan alt kısımda
IP Limit exceeded
hatasını ver verip DC attırıyor.
bunu acaba SBOT mu yapıyor Yoksa Silkroad mı ?
Bu konuda bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
kmse yardm etmck mıArkadaşlar S-bottan giriş bilgilerimi yazıyorum ve login oluyorum bi sorun olmadan login oluyorum ve sro clienti start diyorum tam acılıcakken şu hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz sorun nerde acaba.botu arkadasım baskasıyla ortak kullanıyordu kredisini uzatıp sifreyi değişdik şimdi beraber kullanıyoruz o kullanıyor bi sorun olmadan ama ben bottan giremıyorum bot calısıyor ama tam oyuna girerken bu hatayı alıyorum :S oyuna normal girince bi sorun yok giriliyor ama botla girmek istiyince bu hata cıkıyor LÜTFEN YARDIM edin arkadaslar.. .........yardm edecek kımse yokmu