Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben New Customer Hesapla Old Customer Hesap Arasındak iFarkı Sorucaktım
merhabalar. biliyosunuz ki bi kac gün önce sbot üyelik alımı kısa süreligine aktive edilmis. Benim de bi abim sbot ac almıs bi kac tane. dün aksam da bir tanesini bana verdi. Mail i vs. aktive edilmis. Mail ve sifresini degistirdim. Bota daha once hic yükleme yapılmadı. Direk süre uzatma yukletıp kullanabılır mıyım yoksa aktive de mi edilmesi gerekiyor. Ve mail i degistirdikten sonra yeni maill e bir şey gelmedi. Gelmesi gerekiyor mu yoksa gerekli degil mi ? İlgilenirseniz sevinirim. teşekkürler
1-) Aktive ettirmen gerekiyor ( ilk Kullanıcaksan Aktive Ettiriceksin ) [ Ondan Sonra Her Ay Süre Uzatıcaksın ]
2-) msn değişince yeni msn e birşey gelmiyor ( Gelmesi Gerekli Değil )
öyle bir özellik yok sbottaacaba petteki itemleri charın üstüne alma varmı? yardım ederseniz sevinirim
Bilgisayara reset at düzelecektir.:'(ben sbota tıklıyorum ancak sbot penceresi açılmıyor neden olabilir acaba?
Bilgisayar kaldırmadıgında olur bu durum. Char ışınlanmadayken bilgisayarın performansı düşük oldugunda ışınlanması geç oluyor sbotta böyle durumlarda direk clienti kapatıyor.χ__ηυкєя__χ;1496989' Alıntı:Char her ışınlandığında client kapanıyor dc yiyip tekrar giriyo yardımcı olurmusunuz
Bilgisayarına fazla yuklendiginde performansı duser ve maximum acabilecegin kadar char acabilirsin sonrasında sbot kapatıyor. seninde bu durumda max 2 tane kaldırıyor daha fazla actıgında kaldırmıyordur. Eğer bilgisayarına güveniyorsan yinede bilgisayarına format at öyle açmayı dene.Sbot 'da 6 char Açıyodum Şuan 2 chardan Fazla açamıyorum Client di kapatıyo Bot Neden Acaba
Bilgisayarına fazla yuklendiginde performansı duser ve maximum acabilecegin kadar char acabilirsin sonrasında sbot kapatıyor. seninde bu durumda max 2 tane kaldırıyor daha fazla actıgında kaldırmıyordur. Eğer bilgisayarına güveniyorsan yinede bilgisayarına format at öyle açmayı dene.
O Sorunu ben değil selman12 nickli arkadasımız yasıyormerhaba. ben onglarda 8 çarım var. çarlarımda herşey ayarlı mesela weapn exlir ve rare itemleri store etmesini söledm ama asla store etmiyor nedeni ne olabilir ?. sonra ölünce de hepsini dşürüyorlar. yardım edin lütfen
----------
https://www.maxigamerz.com/f12/smartram-ile-sinirsiz-silkroad-client-acin-141838/
konumu oku 2 client açıyorsan bu programla 5 e katla (en az)
Benim bot 15dk once cok guzel kasıyodu sonra kapattım az once actım.Sbota tıkladım Charın hersey kayıtlı ama Start client Diorum altta checking for updates... ALTTA YAZDIKLARIMI DIO SRO CLIENT GELMIYO. CeVap LutfenFinished checking for updates!
Language packet: Detected english language!
* Starting SRO Client!
* Waiting for handle... DİO VE DİAS DASDASDAS