Erasmusla gittiğimde Polonya'ya uğrarsam görüşürüz oradaYurt dışı bir başka ben bunu bilir bunu söylerim uleeeyn.
NOT: 2-3 sene sonra polonyaya gitmeyi düşünen arkadaşlar isimlerini bana yazdırabilirler. Gelenleri nikah şahidi yapıcam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erasmusla gittiğimde Polonya'ya uğrarsam görüşürüz oradaYurt dışı bir başka ben bunu bilir bunu söylerim uleeeyn.
NOT: 2-3 sene sonra polonyaya gitmeyi düşünen arkadaşlar isimlerini bana yazdırabilirler. Gelenleri nikah şahidi yapıcam.
Hayır, hiç öpüşürmüsün diyede sormuyor direk yapışıyor hatunların ağzına.Buda var forumda yasak olcagını düşünmüyorum ama bi kötü yanı varsa silersiniz
Buda var forumda yasak olcagını düşünmüyorum ama bi kötü yanı varsa silersiniz
Burada yapsak abisi amcaoğlulları basar.
Vay be.Buda var forumda yasak olcagını düşünmüyorum ama bi kötü yanı varsa silersiniz
Hem geliri, hem gideri hemde KDV'si var sen ne giderinden bahsediyorsun ?beyler şimdi ortada bir gerçek var, adamın fena gideri var.
Hem geliri, hem gideri hemde KDV'si var sen ne giderinden bahsediyorsun ?
Gidicem nasipse ya, daha geçen gün 2 arkadaşı ile tanıştım biri rus. Yavaş yavaş bütün çevresini tanıyorumPolonyaya giden arkadaş, o kızın arkadaşları kaç yaşlarında bize oluru ne bi face'den falan ekliyelim yani
17 yaşında olan eli ayağı düzgün sarışın tercihim kardeşim tanıştırırsan bekliyorumGidicem nasipse ya, daha geçen gün 2 arkadaşı ile tanıştım biri rus. Yavaş yavaş bütün çevresini tanıyorum
Yaşları 17-18 arası değişiyor
Tanıştırdığı arkadaşları arasında sarışın yok henüz sorun orda17 yaşında olan eli ayağı düzgün sarışın tercihim kardeşim tanıştırırsan bekliyorum