oda olur tatlıda olur şekerde olur :shm:Tanıştırdığı arkadaşları arasında sarışın yok henüz sorun orda
Ama rus olanda çok tatlı be. :shm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oda olur tatlıda olur şekerde olur :shm:Tanıştırdığı arkadaşları arasında sarışın yok henüz sorun orda
Ama rus olanda çok tatlı be. :shm:
doktor bu neeeBuda var forumda yasak olcagını düşünmüyorum ama bi kötü yanı varsa silersiniz
Konu çok kötü yerlere gidiyor bunu hissediyorum.oda olur tatlıda olur şekerde olur :shm:
Mübarek ayda niyetim kötü değilKonu çok kötü yerlere gidiyor bunu hissediyorum.
Tabi ya, alıcaksın rus kızı götürüceksin çay bahçesine 2 çay içip 1 tl hesap ödeyip vakit geçirmek dimi?Mübarek ayda niyetim kötü değil
Valla la ırk önemli değil kalpler bir olsun :hkiss:Tabi ya, alıcaksın rus kızı götürüceksin çay bahçesine 2 çay içip 1 tl hesap ödeyip vakit geçirmek dimi?
Bende senin gibi düşünüyorum, ırk önemli değil ama senin amaç başka gibi geldi bana. ispisValla la ırk önemli değil kalpler bir olsun :hkiss:
Yok la valla değilBende senin gibi düşünüyorum, ırk önemli değil ama senin amaç başka gibi geldi bana. ispis
Valla benimki senin için türk olucam diyorsa, beni fazla masrafa sokmaz herhalde.Yok la valla değil
----------
Knk bide ayarlarken kızın burnu havada olmasın tatlı şeker bişi hani böyle
Polonya'dan göçmen Türk kızı triplerine merhaba.Valla benimki senin için türk olucam diyorsa, beni fazla masrafa sokmaz herhalde.
Ama artık sana nasıl denk gelirse, bunada şükür diyip geçiceksin. ispis
Bende diyorum kim eksik kim eksik, aha hemen belli etti kendini.
tmm snn icn türk olcm .s
seçenekleri sunmanı bekliyorum .. loading ..Valla benimki senin için türk olucam diyorsa, beni fazla masrafa sokmaz herhalde.
Ama artık sana nasıl denk gelirse, bunada şükür diyip geçiceksin. ispis
knk tanıştırsana kızla ya :sevgiŞuanki stoklarımızda, 1 polonyalı ve 1 rus var. Rus çok tatlı ve adı Nina.
Polonyalı rus kadar değil, ve biraz iri adı Monika.
Sanki sandwich listesini sayıyoruz ya.
Bu saydığım 2 kişi ingilizce bilmiyor?knk tanıştırsana kızla ya :sevgi
Erinç, görüyon dimi kız için sana kanka diyor.knk tanıştırsana kızla ya :sevgi
Knk öğretirizBu saydığım 2 kişi ingilizce bilmiyor?
2 yıl sonraya kim öle kim kala.Malesef 2 yıl sonra sadece 1 kişi geliyor üçü değil. ispis