Devam ediyorum...
Çıkış saati yaklaştı herkes toparlanmaya başladı stajımın ilk günü çok çok iyi geçmişti ortama ısınmıştım yeni bir kız arkadaş edinme yolunda gidiyordum.Turnikeden geçiyoruz tam saat 17.00 da saat 16.50 gibi aşşağı indim bekliyordumki o geldi hey naber dedi iyidir senden dedim iyidir felan dedi geçiştirdi ismin neydi senin ya unuttum dedi.Ulan insanın zoruna gidiyor ister istemez sen ona bağlanıyorsun felan bende fazla yüz vermek istemedim sonrasında üzülmemek için sonrada aramızda şöyle bir diyalog geçti.
+aa aynen bende sana sorucaktım bende senin ismini unuttum.
-derya benimki.
+ heeeeeeee hatırladım deryaydı dimi.
-evet seninki neydi ?
+he erdeniz ben.
-evet ismin biraz garip
+seninkide biraz basitmi ne ?
-gibi
+neyse iyi akşamlar çıkayım ben görüşürüz.
-görüşürüz...
söylediğim gibi yüz vermek istemiyordum sonra tepeme çıkabilir beni çok çok üzebilir korkusuyla.Bu umursamaz tavırlarım beni zorluyordu ama nafile... Yapacak birşey yoktu bir süre böyle devam edecekti akşam gelip ne facebookunu aradım ne birşey yaptım.Ertesi gün kalkıp kendi kendime lan şirkette yapayım kahvaltıyı boş ver dedim kalktım gittim şirkete girdim poğaça vs aldım odama geçtim çayım geldi yemeye başladım.Mühendislere ikram ettim istemediler peki dedim yemesseniz yemeyin ben yerim hafif gülüşmeler felan neyse o arada birşey fark ettim yan odadaki stajyer sürekli bana ters ters bakıyordu dedim bu işte bi iş var hiç hoşuma gitmez öyle şeyler kalktım poğaçayı masaya koydum gittim gel işareti yaptım geldi ne oldu dedi.Dedim hayırdır bakıp duruyorsun birinemi benzettin.Yok dedi bakıyordum öyle tamam dedim birşey varsa söyle bozuşmayalım sonradan hafif yumuşadı.Yok be kardeşim kavga küfür sevmem senin baban burada çalışıyormuş doğrumu felan aynen dedim burada çalışıyor az konuştuk bayaa iyi konuştuk ama 1 saate yakın neyse dedim gel odaya geçelim poğaça harap oldu olur kardeşim dedi geçtik boş masaya bi yandan hafif kurumuş poğaçamı yiyip bi yandan sorular soruyordum o ara karşımızdan Derya geçti ben baktım oda baktı felan.Fazla umursamadım oğlana ismini sordum en sonunda
Sefa dedi eyv kardeşim dedim tanıştık ettik neyse dedi hayırdır bakışıyordunuz felan birşeymi var yoo dedim sana bakıyodu.Yok kardeşim o kızla aynı okuldayız dedi içimden aha dedim yeni stajyer kankam arkadaşı.Nasıl biri felan diye sordum sessiz sakin öyle belalısıymış takılanıymış yok tertemiz kız kardeşim felan dedi ben dahada sevindim tabi o arada.Az daha bilgi aldım kız hakkında nerde oturur felan o ara sefanın şefi çağırdı kardeşim dedi ben iş yapmaya gidiyorum konuşuruz yine eyv dedim gitti yine odada kaldım tek.Dedimki kendi kendime ulan yarın laptop felan birşey getireyim yanımda sıkılıyorum boş boş oturuyorum bi ara dedim şefim sigaraya çıkayımmı çık bakalım dedi ama fazla görünme ortalarda tamam şefim dedim turnikelere doğru ilerledim.Baktım buda dışardan geliyor allah allah lan dedim nooluyo selamlaştık şöyle bir diyalog yaşadık.
+Selam nereden geliyorsun ?
-Şef istedi çay keyfi felan bakkala gittim.
+He bende sigaradan felan geliyorsun sandım.
-Aaa yok be sigara felan içmiyorum ben(Orda bir gülümsedi bir gülümsediki offffff ben eridim resmen)
-Bu arada sigarayamı gidiyorsun ?
+Maleseeeeffffff
-Peki görüşürüz sonra çayları soğmasın kızarlar
+ tabi tabi sen git geç kalma (hafif gülüşmeler)
Neyse sigaraya çıktım içiyorum stajyerler tek tek damlıyor yanıma tanışmaya çalışıyorlar ya ulan sevmiyorum öyle fazla arkadaş soruyorlar hangi okul felan tam bunlar sorarken aklıma geldi telefona sahte arama yaptım telefon çaldı ha he hemen geliyorum şefim.
+Beyler ben kaçıyorum çok acil kusura bakmayın sonra konuşalım ya şef aradı.
-Önemli değil kardeşim konuşuruz yine
+Eyv hadi.
Yalan söylemenin verdiği keyifle gidip mühendislerin oraya oturdum...
Yarın 2 bölüm daha yazacağım beyler iyi akşamlar herkese :-*