DersimliZAZA
Banlanmış Üye
bir kızla konusuyorum kızı eve çagırdım bana falan filan yaptı sende olan Ayşede Fatmadada var neyin tribindesin dedim dün aksamdan beri bunun tripini atıyor bana nasıl gönlünü alabirim :cya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızı pat diye eve çağırırsan olacağı bu. İlk başta evde erkekli kızlı ortam yap, sonra solo davet edersin.
Emeklemeden koşamazsın
Madem onda olan ayşede fatmada da var niye tribini çekiyorsun ?bir kızla konusuyorum kızı eve çagırdım bana falan filan yaptı sende olan Ayşede Fatmadada var neyin tribindesin dedim dün aksamdan beri bunun tripini atıyor bana nasıl gönlünü alabirim :cya
Madem onda olan ayşede fatmada da var niye tribini çekiyorsun ?
söylediğime inanmıyanlara tek lafım var
her insanın yaşantısı farklıdır inanmayın isterseniz
Ne demiş Turgut Uyar? "Bir biz varız güzel öbürleri hep çirkin."Acaba bizde mi sorun var ?
bu forum CaptainCoCo yaptığı trolleri gördü, kısacası daha yolun başındasın.. Neden mi al buyur;
Hamile kaldı
ve sanırım bu konu ile şurada açtığın konu çelişiyor; (1. kısımdaki sorunun cevabı)
İlk neresine ?
ve konularına bakarken ya cinsel psiko. bakımından sıkıntıların var ya da @CaptainCoCo
izinden gidiyorsun
bu forum CaptainCoCo yaptığı trolleri gördü, kısacası daha yolun başındasın.. Neden mi al buyur;
Hamile kaldı
ve sanırım bu konu ile şurada açtığın konu çelişiyor; (1. kısımdaki sorunun cevabı)
İlk neresine ?
ve konularına bakarken ya cinsel psiko. bakımından sıkıntıların var ya da @CaptainCoCo
izinden gidiyorsun