MrVice
Banlanmış Üye
avatar olmamış kanka imza güzel ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heh böyle şeylerle gelin bana yaavatar olmamış kanka imza güzel ama
Avatar mükemmel ve zaten imzandan bahsetmeye gerek bile yok gelmiş geçmiş en iyi imzan bence ^^
heh böyle şeylerle gelin bana ya
Inori'yi 4-5 ay kullandım deniz imzada aşağı yukarı 1yıldır aynıydı ve bugün yenisini aradığım için 2defa değiştirdim bu yaptıklarım senin değişim işlemleri yanında devede kulak kalırİkiside güzel, bir de bana dersin zırt pırt avatar & imza değiştiriyorsun diye.
Inori'yi 4-5 ay kullandım deniz imzada aşağı yukarı 1yıldır aynıydı ve bugün yenisini aradığım için 2defa değiştirdim bu yaptıklarım senin değişim işlemleri yanında devede kulak kalır
elimde 1tane kızıl saçlı anime avatarı var atayımmı ?
Seni gördüm de, benim de avatar & imza değiştirme vaktim geldi.
yok sana teşekkürAvatar mükemmel ve zaten imzandan bahsetmeye gerek bile yok gelmiş geçmiş en iyi imzan bence ^^
(Teşekkür almak için yaptım : D : D : D : D : D : D : D )
valla deniz sendeki gibi avatarları nasıl bulurum nerede bulurum hiç bir fikrim yok yoksa biliyorsun elimden geleni yaparım. anime istersen çal kapımı ama.Anime istemiyorum Kaya ya. Şuan kullandığım avatar tarzında bulursan makbule geçer.
valla deniz sendeki gibi avatarları nasıl bulurum nerede bulurum hiç bir fikrim yok yoksa biliyorsun elimden geleni yaparım. anime istersen çal kapımı ama.
barış dan aferin aldım :mj:Aferin.
al ulan verdim teşekkürünüDiğerlerine göre gerçekten çok iyiler Avatar değilde imza çok güzel. ^^
(Bu sefer kesin teşekkürümü alırım : P zaten yazıyıda göremez ki : D )
bedava teşekkürü gördün geldin dmi cihan :askk:bunlar daha iyi olmuş
Bundan öncekinide gördüm beğenmediğim için bişey yazmadım ama bu güzel die yazd... ulan açıklama da yaptırıo adam al o teşşekkürü al istemiorum
al ulan verdim teşekkürünü
bedava teşekkürü gördün geldin dmi cihan :askk:
avatar kafama takıldı değiştirebilirim :nse:
almıyorum lan al bir tane daha verdim
Bundan öncekinide gördüm beğenmediğim için bişey yazmadım ama bu güzel die yazd... ulan açıklama da yaptırıo adam al o teşşekkürü al istemiorum