Thaiberium
Aileden
Gif kalitesi canlılık renkler güzel rütbeyede uymuş güzel hoşuma gitti yani benim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rütbeye tam uysaydı derken ?Herşey çok güzel yanlız avatarında biraz yeşilimsi renk olsaydı ve rütbeye tam uysaydı daha süper olurdu
VIP yazan yerin hemen altında yıldız var ve sağında yeşil bir yer varya oraya uygun diyorum
rütbeye tam uysaydı derken ?
Inori candır kandır değiştirmiyorum artıkNe biçim avatar lan bu kaya adam gibi avatar koysana lan Çabuk değiştir adam gibi bişey koy
Inori Cinori bırak bunları bune olm Hayata dön anime nedir çizgifilm Hayat anime değil
Inori candır kandır değiştirmiyorum artık
sen nicki değiştir kara dışında imza avatar vs kullan bende normal şeyler kullanıcamInori Cinori bırak bunları bune olm Hayata dön anime nedir çizgifilm Hayat anime değil
KaRa iyidir olm Anime nedir anime
sen nicki değiştir kara dışında imza avatar vs kullan bende normal şeyler kullanıcam
seymen bak söverim "death note izledim onun gibi başka anime varsa söylede izleyim" "death note tekrar izliyorum şuan" dediğini gayet net hatırlıyorum tekrar ediyorum söverim sanaKaRa iyidir olm Anime nedir anime
Japon veya Japon animasyonlarına benzer çizgi filmlere "Anime" denir. Sailormoon, the Rose Of The Versailles,Tsubasa...gibi çizgi filmler "Anime"dir.
Çizgifilm izliyon çocukmusun la sen Ninni söyliyimde uyu
Sana şakada yapılmıyor ne alıngansın Skypeden söv bakiyim yarışalım kim kazanacak
seymen bak söverim "death note izledim onun gibi başka anime varsa söylede izleyim" "death note tekrar izliyorum şuan" dediğini gayet net hatırlıyorum tekrar ediyorum söverim sana
düdüğe bak sanki biz ciddi yazdık onu seninle küfür yarışına giren baştan kaybetmiştir zatenSana şakada yapılmıyor ne alıngansın Skypeden söv bakiyim yarışalım kim kazanacak
yürü git barış roSkype olmasın be.Buradan bekliyorum ben.
skypede ettiğin küfürün farkında bile olmuyorsun sen seymen edo burda olsada tabak çanak sövdüğünü anlatsaForum içinde küfüre karşı bir insanım Ama skypeden fena söverim
Kime sövdüm lan ben ne zaman Sallama
skypede ettiğin küfürün farkında bile olmuyorsun sen seymen edo burda olsada tabak çanak sövdüğünü anlatsa
ya abi tabaktaki yiyeceği artık neyse bilmiyorum alamıyorsun diye ne çatal bıraktın elindeki ne tabak sövmedik diyorum işte farkında bile olmuyorsunKime sövdüm lan ben ne zaman Sallama
Hatırladım birşeyler tıkınıyodum bişeyler oldu tabağa çanağa küfür etmiştim doğru
ya abi tabaktaki yiyeceği artık neyse bilmiyorum alamıyorsun diye ne çatal bıraktın elindeki ne tabak sövmedik diyorum işte farkında bile olmuyorsun