IMLEGEND
Aileden
mesela en alttaki arkadaşın nicki uzun olduğundan o konuda kırmızı işaret çıkmıyor.
isminde private server ismi geçtiğinden karaladım nicki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Forum giriş paneli düzenlendi daha cix oldu ^^
Önceki Hali :
Yeni Hali :
mesela en alttaki arkadaşın nicki uzun olduğundan o konuda kırmızı işaret çıkmıyor.
Abi çeviri dosyasında Mayıs ayının türkçe çevirisine bir gözat istersen.
Aylar sonra denemek için çıkış yaptım şifreyi zor hatırladım
Aslında bannerın yanına Yeni Yıl Sayacı konulsa hiç fena olmaz.
Gün/Saat/Dakika/Saniye/Salise olarak
Ümit abi yeni yılda bi viskini içmeye geliyorum Ankara'ya.Oldu mu ? Mutlu musun ?
Forumda ki konular kopyalanmasın diye yapılmış sanırım, ama kopyalayacak adam "alıntı yap" butonuna basar yine alır. Olsun en azından üye kazanırız.Sayfadaki yazıları kopyalayamıyorum. Problem bende mi tüm forumda mı yoksa böyle bir yenilik mi getirildi?
Sayfadaki yazıları kopyalayamıyorum. Problem bende mi tüm forumda mı yoksa böyle bir yenilik mi getirildi?
Tüm forumda bence daha iyi olmuş rehber konuları çalamazlar.
Sayfadaki yazıları kopyalayamıyorum. Problem bende mi tüm forumda mı yoksa böyle bir yenilik mi getirildi?
Ümit abi yeni yılda bi viskini içmeye geliyorum Ankara'ya.
Oldu mu ? Mutlu musun ?
Abartıya gerek yok, bana kalsa hiç koymazdım da sırf siz istediniz diye koydum. Neme lazım yılbaşı, deliye hergün yılbaşı
Hiç özel mesajımız olmamasına rağmen eski özel mesaj sayımız okunmamış olarak görünüyor, bu hata düzeltilemez mi?
Bende hala 27 mesaj var.