MarcioDemirci
Aileden
Özel mesajlarda 26 mesajım saklı tutuluyor ama mesajlar ortada yok. Mesajları silmeyede çalışıyorum silinmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi bi kontrol edebilir misin, düzelmiş mi diye ?
Abi birde s4 League konusunda tüm konular gitmiş. İlk gördüğümde ağzım açık baktım. Mesaj kutusu girince boş gösteriyo ama normal bakınca Özel Mesajlar: 0 Okunmamış Toplam 27 yazıyor.
Ne.!! Ben onları ne güzel ayırmıştım katagorisine göre ya.Heh bunu bekliyordum işte ^^ Maalesef kategori tablosunda da sorun vardı onu 3 gün önceki tablo ile değiştirdim yani 3 gün içinde açılan kategoriler 3 gün önceki haline döndü, zaten bir tek S4 kategorisi açılmıştı bu süre içerisinde, bir tek onu yeniden açmamız yeterli olacak başka kayıp yok )
Bu arada bu konudan mesaj kopyalama olayı eski haline dönmüş, istediğimiz mesajı kopyalayabiliyoruz.
Tamam abi sorun değil ben konu hazırlıyomda yaptığında katagoriye göre açarım.Yaparımda 1-2 saate ancak, sabah yataktan kalktığım gibi pc başına oturdum şu sorunları düzeltmek için, daha kahvaltı bile yapmadım, yüzümü bile yıkayamadım şu saate kadar
Tamam abi sorun değil ben konu hazırlıyomda yaptığında katagoriye göre açarım.