QuietTouch
Global Mod
Çok ballıyımdırda hazırladığım konular boşa gitti word belgesinde bekletiyodum.Hadi yine iyisin, bölümü aynı id ile açınca dün taşıdığın konular görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ballıyımdırda hazırladığım konular boşa gitti word belgesinde bekletiyodum.Hadi yine iyisin, bölümü aynı id ile açınca dün taşıdığın konular görünüyor
Forumun üstünden yük kalkmış bee ) Forumun DB si toplam 1.2GB tı, bunun 650 MB'tını pm ler oluşturuyordu diğer geri kalan herşeyin boyutu ise 560 MB
Valla pm lerin o kadar yer kapladığına hiç dikkat etmemiştim, bilseydim daha önceden silerdim. Yani pişman değilim bi daha biriksin bir daha silerim
Benim manitayla yazıştığım mesajlar vardı onlarda gitmiş
Abi özenle sakladığım mesajlarım gitmiş Bu durumu maxigame adliye sarayına gidip şikayet edicem
Benim manitayla yazıştığım mesajlar vardı onlarda gitmiş
Sağ tarafında Bu Çubuğu kapat var oraya tıkla kapanır.Altta kimler online şeklinde sohbet penceresi çıkıyor onu nasıl kapatabiliriz ?
Sağ tarafında Bu Çubuğu kapat var oraya tıkla kapanır.
Orasını bilemicem.
Close the bar desem bile orada mavi simge kalıyor, kalmasını istemiyorum belki
Ümit abi daha önce VIP üyelerde imza ve avatar yükleme boyutu 900kb kadardı neden düştü acaba ? Güncellemeler de bir bilgi göremedim de :rbk:
Uyarı: Öngörülen Resim ebatı 140 x 180 Pixel ve 117.2 KB (Kilobyte) ´dir.
Daha önce öyleydi denizim o yüzden sordum
900 kb mi ne yaptın sen o boyutlarda sayfada aşırı kasma olur .