IMLEGEND
Aileden
Kafayı yemek üzereyim sipariş vericem ama siyah mı beyaz mı karar veremedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salla onu şimdi takıntı başladı bende yine siyah alirsam cizilirsr görünür beyaz daha yakin ama sizinde görüşlerinizi alayımen son çevirmen değilmiydin hangi ara editör oldun
Saçma sapan mesaj atıp delirtme beni git başka yerde otlan.yeşil.
Siyaha göre ekran daha küçük görünüyor gibi geldi videolardan ama bilemem yinedeÇizilme derdi yok elde hoş durur falan al gitsni beyazı al gitsin
Saçma sapan mesaj atıp delirtme beni git başka yerde otlan.
Samsung Galaxy S4 Cihazımdan Gönderildi.
----------
Siyaha göre ekran daha küçük görünüyor gibi geldi videolardan ama bilemem yinede
Batıyor mu?Ûşağım gençliğine veriyorum senin.
Telefon alacaksın forumu ayağa kaldırıyorsun.
Yok ne alayım yok hangi renk olsun. yarın da hangi kapaktan alayım diye konu açarsın sen.
Batıyor mu?
Istedigim tarzda konu açarım seni ikgilendirmez.
Icime ikiside siniyor bimeksde siyahi inceledim gayet hoş ama beyazina da bakıyorum o da güzel şık ikiside zaten ama siyahda çizikler de görünecek beyazda da ekran siyaha göre küçük gibi duruyor videolarini izledim deİçine hangisi siniyorsa onu al deniz. Sonradan pişman olma.
Adaş ekran boyutu siyaha göre küçük gibi geldi videolardaSiyahda hoş ama tek bi renk çok koyu be güzel görünmüyor ne resimde ne gerçekte bende beyaz z var ne çizik gösterir nede başka bişey
Battıysa çıkarmasını da biliriz konuyu kirletme.bi battı bi battı ki. oyhşş yani...
Icime ikiside siniyor bimeksde siyahi inceledim gayet hoş ama beyazina da bakıyorum o da güzel şık ikiside zaten ama siyahda çizikler de görünecek beyazda da ekran siyaha göre küçük gibi duruyor videolarini izledim de
----------
Adaş ekran boyutu siyaha göre küçük gibi geldi videolarda
----------
Battıysa çıkarmasını da biliriz konuyu kirletme.