rapstarcigi
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 4 Mar 2011
- Puanı
- 18
Beyaz al, beyazdan sıkıldıgın zaman farklı renkte kap alırsın beyaz herşeye yaşıkır,beyaza herşey yakışır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yav sus yürü git işine ban yicen sonrabatırmayı öğrendin yani helal kardeşime.
adam telefon alıcak renklerinde kararsız kalmış,konu açıp soruyor ne var bunda illa online oyunla ilgili bişey mi sorulmak zorunda forumda? [MENTION=27]volkanka[/MENTION]
benim için sıkıntı değildi, kardeş yorumuma bakıp gülüp geçseydi hiç sıkıntı olmayacaktı.
ama mademki onun için sıkıntı oldu mesajım konusu da benim için sıkıntı oldu
alın lan şunu şurdan gece gece, süt içmiş kafa yapmış herhalde mantıklı olduğunu sanıyor bide :fire sen adamın konusuna gelip saçma saçma yorum yapmışsın adam sana karşı bi konu açmamış ki :saw:
Üyelere "lan" diye hitap edemezsin.Yasak.Buradan seni sözlü uyarıda bulunuyorum ve bir daha tekrarlarsan ceza vereceğim.
alın lan şunu şurdan gece gece, süt içmiş kafa yapmış herhalde mantıklı olduğunu sanıyor bide :fire sen adamın konusuna gelip saçma saçma yorum yapmışsın adam sana karşı bi konu açmamış ki :saw:
lan derken? Velet sen kimsin de benimle lan diye konuşabiliyorsun?
Klavye delikanlılığı yapma adabını bozma.
Çünkü adam doğru zamanda doğru cevap veriyor ve buda benim hoşuma gitti.Kendisi verdiği cevaplar ile ne kadar olgun olduğunu ben buradan anladım.Konumun içine ettiniz be! @Angelina sezer sen de adamın yorumlarını beğeneceğine müdahale et konuya da uzamasın canım
Samsung Galaxy S4 Cihazımdan Gönderildi.
Üyelere "lan" diye hitap edemezsin.Yasak.Buradan seni sözlü uyarıda bulunuyorum ve bir daha tekrarlarsan ceza vereceğim.
Doğru zamanda doğru cevap vermek kusura bakma da acil bir zamanda benim konumda dalga geçmek değildir size adam gibi soru soruyoruz yok konudan rahatsiz oldum bilmem ne olduysa çıkar gider burada tartışma yaratmaz.
Çünkü adam doğru zamanda doğru cevap veriyor ve buda benim hoşuma gitti.Kendisi verdiği cevaplar ile ne kadar olgun olduğunu ben buradan anladım.
Kişi yazar,seninde hoşuna gitmezse dediği gibi cevap vermeyebilirdin veya bir yetkiliden mesajının kaldırılmasını isteyebilirdin.Bu kadar basit.
Doğru zamanda doğru cevap vermek kusura bakma da acil bir zamanda benim konumda dalga geçmek değildir size adam gibi soru soruyoruz yok konudan rahatsiz oldum bilmem ne olduysa çıkar gider burada tartışma yaratmaz.
Samsung Galaxy S4 Cihazımdan Gönderildi.
Cezayı benimle alay eder gibi; 'bdha yprsn sna cza vrrm .s.s.s' gibi konuştuğun için verdim.@BlackStyle @Deepblue bu konuda tartışmayı ben mi yaratıyorum @Angelina adlı arkadaş tartışma yaratıyorsun diyip ceza puanı verdide, ilgilenirseniz sevinirim.
Cezayı benimle alay eder gibi; 'bdha yprsn sna cza vrrm .s.s.s' gibi konuştuğun için verdim.
Zaten rapor etmişim mesajı görmüyor musun? Ayrıca kişi istediğini yazamaz acil sorun diyoruz size danışıyoruz konuyu mahvediyorsunuz.
Kişi yazar,seninde hoşuna gitmezse dediği gibi cevap vermeyebilirdin veya bir yetkiliden mesajının kaldırılmasını isteyebilirdin.Bu kadar basit.
Istedigim gibi konular açarım bu seni ikgilendirmez 1 .İyi de burada tartışmayı yaratan ben mi oldum?
Konuya gelip ne saçma sapan konular açıyorsun, git kendi kararını kendin ver deseydim, eyv haklısınız der çekerdim. Ki gereğini yapacak mod glob. arkadaşlar ortalarda geziniyor.
Yazdığım tek kelime ile bu derece sinirlenip bana karşı absürt cevaplar verilince kusura bakmayın ama bende karşılığını vermek zorunda kaldım.
Çok basit bir şey yapılacaktı. Gülüp geçilecekti.
Hakaret yok bir şey yok ortada.
Kendimi tehlikeye atacak toplara girmem. Bu forumda çok takıldım, Ümit beni iyi tanır.
Konuyu açan arkadaş kendisi baltaladı konusunu. Alınmaca gücenmece yok.
Ayrıca tehdit etmesi de ayrı bir büyüklük göstergesi. Benimle uğraşanların sonu kötü demesi...
Saygılar ne diyeyim.
Ama sen dediğime gel yeşil al varsa. corn