rapstarcigi
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 4 Mar 2011
- Puanı
- 18
İyi de burada tartışmayı yaratan ben mi oldum?
Konuya gelip ne saçma sapan konular açıyorsun, git kendi kararını kendin ver deseydim, eyv haklısınız der çekerdim. Ki gereğini yapacak mod glob. arkadaşlar ortalarda geziniyor.
Yazdığım tek kelime ile bu derece sinirlenip bana karşı absürt cevaplar verilince kusura bakmayın ama bende karşılığını vermek zorunda kaldım.
Çok basit bir şey yapılacaktı. Gülüp geçilecekti.
Hakaret yok bir şey yok ortada.
Kendimi tehlikeye atacak toplara girmem. Bu forumda çok takıldım, Ümit beni iyi tanır.
Konuyu açan arkadaş kendisi baltaladı konusunu. Alınmaca gücenmece yok.
Ayrıca tehdit etmesi de ayrı bir büyüklük göstergesi. Benimle uğraşanların sonu kötü demesi...
Saygılar ne diyeyim.
Ama sen dediğime gel yeşil al varsa. corn
komik değilsin, komik olsaydın konu ne kadar ciddi olursa olsun gülünürdü. Senin yaptıgın espiri 12 yaş ve altı düzeyine göre olan espirileri yaparken onları yaptığın kitleye biraz daha dikkat edip yaparsın ki ters cevaplarla karşılaşmıyasın.
----------
Ayrıca tehdit etmesi de ayrı bir büyüklük göstergesi. Benimle uğraşanların sonu kötü demesi...
Tehdit etmesi büyüklük göstergesi? ya ahahahah bak buna güldüm. Onunla uğraşmıyordum ayrıca seninle uğraşıyordum tabi bizim moderatörlerimizin çoğu konu ne olursa olsun arkadaşını koruyor o ayrı.