IMLEGEND
Aileden
Tamam ya rapstarcigi ile aynı kişiyim ben bakın siz dalganiza ben yatıyorum uğraşamam sizle
Samsung Galaxy S4 Cihazımdan Gönderildi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeş konuyu bastan sona kadar okudum.K.bakmada konuyu uzatan sensin. ayrıca volkanka arkadas senle konusuyor rapstarcigi arkadas kendine yazılmıs gibi cvplar atıyor.Sütü içip kafayı bulan arkadas kendisi galiba.Tamam ya rapstarcigi ile aynı kişiyim ben bakın siz dalganiza ben yatıyorum uğraşamam sizle
Tamam rapstarcigi ile aynı kişiyiz işte ip taraması yapsınlar adam emin değil hem çok acil ciddi konu açıyoruz adam kaç tane konu açtın neredeyse telefon kapağını bile bize soracaksın diyor olmuyor ama.Kardeş konuyu bastan sona kadar okudum.K.bakmada konuyu uzatan sensin. ayrıca volkanka arkadas senle konusuyor rapstarcigi arkadas kendine yazılmıs gibi cvplar atıyor.Sütü içip kafayı bulan arkadas kendisi galiba.
Haklı haklı diyorsun fakat onun başına " bana göre " diyede ekleme yapmalısın.Herkes seninle aynı düşünmüyor olabilir değil mi ?
Kardeş konuyu bastan sona kadar okudum.K.bakmada konuyu uzatan sensin. ayrıca volkanka arkadas senle konusuyor rapstarcigi arkadas kendine yazılmıs gibi cvplar atıyor.Sütü içip kafayı bulan arkadas kendisi galiba.
Yok aynı kişisiniz demedim farkettiysen. Bu arada beyaz al herseye uyumludur beyaz.
Tamam rapstarcigi ile aynı kişiyiz işte ip taraması yapsınlar adam emin değil hem çok acil ciddi konu açıyoruz adam kaç tane konu açtın neredeyse telefon kapağını bile bize soracaksın diyor olmuyor ama.
Neyse uzatmiyorum iyi geceler
Eğer haklıyı gerçekten biliyorsam, diğer insanların ne düşündüğü neden o kadar umrumda olsun ki?
Sen değil diğeri diyor aynı kişisiniz diye sagol yorumun içinYok aynı kişisiniz demedim farkettiysen. Bu arada beyaz al herseye uyumludur beyaz.
Sen hangi nedenden atladıysan o nedenden.
Eğer haklıyı gerçekten biliyorsam, diğer insanların ne düşündüğü neden o kadar umrumda olsun ki?
----------
Peki sen neden atladın şimdi buraya?
Sen hangi sebebten atladıysan o sebebten.
Bu düşünceyle devam et kardeşim,on numara düşünce :alkis
Uzatmayacağım,gereksiz...
ego yapmamalısın Deniz, geçende blacklune ile benim aramda böyle bi tartışma oldu iş tatlıya bağlandı size de tavsiye ederim.Volkanka bak forumda benimle dalaşanların sonu kötü oluyor ona göre tavsiye etmem.
egosuz insan çüksüz erkeğe benzer de ne hahahahah :hahaolan olaylar harbiden ilginç egosuz insan çüksüz erkeğe benzer ayrı birşey ama egoyu aşmış bu olay inşallah verilen cezalar birşeyler hatırlatır kimsenin yeri sağlamda değil patronlar haricinde
en son çevirmen değilmiydin hangi ara editör oldun
ahahaahahahahahahahaha. benzetme 10 numara.egosuz insan çüksüz erkeğe benzer