CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
demiştim ro
Ben ayrıldım ama yanlışın var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demiştim ro
Hiç beklediğim gibi olmadı. Ya mesela şöyle kalp ameliyatına girseydi sen kalbini verseydin ona o da uyanınca babasına erdeniz nerde deseydi falan daha güzel olabilirdi bence.
'' Aşk tesadüfleri sever '' izlemiş arkadaş. Kalbini verdi aslında öteki taraftan bağlanıyorHiç beklediğim gibi olmadı. Ya mesela şöyle kalp ameliyatına girseydi sen kalbini verseydin ona o da uyanınca babasına erdeniz nerde deseydi falan daha güzel olabilirdi bence.
bu arkadaşa csb master rütbesi verilsin
Kimsede demiyorki yeni üye olmuşssun nerde buldunda nerden hortlattın konuyu.en basta hevesle okudum fena sarmıstı beni ama beni aşktan sewgiden soğuttun demek umrunda bile değil demi sevgi senın kalbinde oyuncak olmuş yazık şunu okumak için ayırdığım saatlere
Bakış açısı.sıkıcı
Dayı hayatımda okuduğum kitap sayılır hiç okumam ama konun 2.partından itibaren okumaya başladım yok böyle bir sürükleyicilik allah aşkına kitap yaz sen.
benimde okurken anılarım canlandı ama hepsi yalandı...
Dedim bende kitap yazmasını , sana sponsor olurum dedim ama dinletemedim.Dayı hayatımda okuduğum kitap sayılır hiç okumam ama konun 2.partından itibaren okumaya başladım yok böyle bir sürükleyicilik allah aşkına kitap yaz sen.
benimde okurken anılarım canlandı ama hepsi yalandı...
Sabri sen bari yapma ya. Neyse yapta hikaye okuyak. xdUsta okudumda efkarlandım bende, dur bi konuda benden geliyor.
ama hiç beklediğim gibi olmayınca düşündüklerimi söylemek için kayıt oldum ben kızı ailesine de mahçup etmişsin bi kız olarak kabullenilmesi zor bi durum başlarda çok sevdim keşke sonu için de aynı seyı söyleyebilseydim neyse olan olmus artık...
ule ya sonunu okuyunca anladım gayet normal bir hikayeymiş fakat coconun anlatımında iş var o ayrı mesele
Düşündüm de acaba bende mi yazsam böyle benimkini coco ya anlatayım o kendi cümleleriylen yazsın harbi diyorum yok satmazsa o kitap namertim !