Devam...
Neyse babam aldı deryayı durağa bıraktı bizde eve geçtik.Derya ile konuşmaya başladık mesajlaşıyoruz.
+Canım nasılsın ?
-İyi sen ?
+İyi hayırdır canınmı sıkkın ?
-Hayır
Böyle yazıyorsa ben anlarım abi bir durum vardır.
+Dilara olayınamı bozuldun nedir ?
-Yoo niye bozulayımki ?
+Bilmem trip atıyosun gibi geldide bana.
-Yooooooo
+Tamam anladım derdini ben senin hadi sonra konuşalım yoksa kalbini kıracağım.
-Hmm ok
İyice sinir oldum deryaya o gün.Ulan dedim yanaktan öpüştük dilara gidince ee neye canı sıkkın felan düşünüyorum lan dedim ben trip çekecek bir adam değilim fazlada umurumda olmaz.Birşey yazmadım başka geldim 2-3 unique kestim sroda yattım o gün.Sabah kalktık yine hep aynı şeyler.Geçtim şirkete az takıldım oyunda dilara çağırdı efendim dedim ne oldu.Hiç zamanın varmı oturalım biraz ? Ulan dedim kıskanıcakmı acaba dur bakalım.Var dedim geçtik çay içiyoruz lokalde mesaj geldi deryadan Erdeniz nerdesin diye.Lokalde dilara ile muhabbet edip çay içiyoruz hayırdır ?Hmm keyfinizi bozmayayım ozaman ben.Birşey yazmadım çünkü o günkü tavırları hiç hoşuma gelmedi tamam bir insan severde okadarda olmaz böyle bi kendini beğenmiş havaları birşeyler oldu eskiden çok iyiydik.Ama son zamanlarda ne olduysa iyice değişti böyle trip atmalar mesajlara geç cevap vermeler 1-2 hafta böyle gitti fazla konuşmadık en son canım sıkıldı ya gelirmisin bi dedim odaya.Boştu bizim oda neyse geldi bak dedim çocuk değilsin bana böyle çocukca şeyler yapma ben seni aklı başında sanıyordum diğerlerinden daha çocuk çıktın yok trip atmalar yok birşey yapmalar kendine gel 19 yaşındasın anne babanla tanıştım bu ilişkinin ciddiyetini kavrayamadın galiba ?Eğer derya bir anlı heves ise burda bırakalimki daha fazla üzülmeyelim ?Saçmalama başka şeye canım sıkkın.Ya madem sıkkın söyle çözeyim derya beni sinir etme ne sorunu söyle ?Çocukluk arkadaşımın bağırsağında urmu ne varmış kanser gibi ona canım sıkkın.Aptal daha önce neden söylemedin ?Ne bileyim gereksiz buldum.Hmm ben eşşek başıyım burda tamam sen bana birşey söyleme tamamı aferim bana hiiiiiiiiiiiiiç birşey söyleme sen.Ya bukadar sorun olacağını tahmin etmedim kusura bakma.Bakmam bakmam merak etme sen.Ben gidiyorum istersen 2-3 hafta konuşmayalım cidden birbirimizi özleyelim ?Saçmalama dayanamam ben.Sen bilirsin.
Bu konuşmanın ardından gittim doktordan 3 gün rapor aldım 3 hafta boyunca 3 er gün alıyordum staja gitmiyorum 3 hafta boyunca gitmedim.Telefon kullanmadım kapattım 3 hafta sonra gittiğimde dur bakalım dedim şunun odasına gideyim biraz erken gittik hep olduğu gibi odaya girer girmez kalktı sarıldı *****sın sen dedi bidaha yapma bunu dedi.O an anladım gerçekten beni sevdiğini çünkü normal sarılmak ile o farklıydı telefonuna niye bakmadın dedi.Hiiiiiiiç özle diye kapattım dedim hmm sen beni hiç özlemedinmi dedi.yavaşca eğilip saçından öptüm özlemez olurmuyum aptal dedim güldüm oda gülümsedi.
Yarın devam