Devam....
O gece ciddi anlamda uyuyamamıştım gece 2.30 gibi 2 paket sigara bitirdim.Sabah babam kapıya vurdu hadi erdeniz çıkıyoruz diye baba dedim ben çok geç yattım 1-2 saat daha yatayım gelirim dedim neyse sen bilirsin dedi.Uyandığımda saat 1.30 du hemen giyindim telefona baktım 8 tane mesaj.
+Canıııııım çayları soğutuyorsun...
+Canıııııım çaylar soğudu...
+Canıııım yoksa hastalandınmı
+Canım merak ediyorum bak !
+He babanla konuştum ama fazla uyudun kalk gel hemen !
+Puffff bak sıkıldım ama!!!
+Erdeniz gelirsen öldürücem seni !!!
+Yemeğimide tek yedim !!!
Otobüse koştum atladım hemen şirkete gittim şirkete girmeden hemen 2 tane m joy aldım antepfıstıklı cebime koydum.Odaya girdim sizinkiler nerde dedim toplantıya gittiler hem sen git uyu dedi.Yanına yaklaştım kulağına eğildim fısıldadım..Özürdilerim yanağına masum bir öpücük kondurdum cebimde çikolatayı çıkarıp dizlerinin arasına koydum.Gülümsedi oda beni yanağımdan öptü.Bir çay koyarsın artık dedim oluuur dedi kalktı çay koymaya gitti.Hemen çantaya diğer m Joy'u attım normal oturur pozisyona geçtim çaylarımızı içtik teşekkürler derya hanım dedim.Kalktım odaya geçtim saat 3 olmuştu 2 saat sonra çıkacaktık.Stajyer arkadaşlarıma uğramaya karar verdim ilk olarak personel servisindeki arkadaşıma gittim.Hacı hayırdır nabıyon hacı dedi stajyer listesini düzüyorum ver bakalım dedim kim var kim yok baktım doğum günleri felan yazıyor allah dedim sal bana baktım deryanın doğum tarihi 1 ekim allah lan haftaya doğum günü dedim içimden benimkide 7 ekimdi.Neyse dedim hediye bende hemen turnikelere geçtik yine.. 4.50 herkes çıktı deryayı aynı şekil bıraktık durağa.Artık eylül bitmişti... Ekim'e girecektik öyle bir hediye almalıydımki.Çiçekçi bir tanıdık abimiz var neyse aradım abi dedim dükkana geleceğim müsaitmisin müsaitim eyv dedim gittim abi dedim farklı birşey istiyorum bambaşka ne yapıcan olum kraliçeyemi vericen dedi evet abi dedim benim kraliçeme vaay felan çektiler neyse dedim abi mükemmel birşey istiyorum lütfen dedim.Tamam lan dedi yapalım sana bir güzellik geldiği fiyata vericem sana dedi 75 liralık çiçeği 40 a vericem dedi abi dedim çok iyi olur tamam kardeşim felan abi dedim sana bırakıyorum neyse..Doğum günü pazartesiye geliyordu lan birşey yapmalı dedim neyse baba dedim deryanın doğum günü bir süpriz yapıcam pazartesi günü arabayı bana verirmisin dedim.Olum bak ters birşey yapma gerçi yapmazsın tanırım seni felan baba dedim ver arabayı birşey yapacağım yok.Neyse pazartesi olması için ölüyorum ama beyler kendimi fırlatıyorum okulda mesajlaşmalar felan hiç çaktırmıyorum.Pazar günü geldi çattı gittim üzeyir abi öyle bir demet yapmışki bana... Abi keşke resmini felan çekseydim ya kocaman büüüüüsbüyük arabanın bagaja attım abi dedim ne kadar 150 ver yeter ortak dedi.Abi dedim bu çiçeğe 150 az ya ver uzatma belliki işin ince bidahada böyle deme sinirlendirme babana selam söyle dedi eyv abi dedim çok sağol.Pazartesi oldu sabah öyle bir hazırlandımki sanki nobel alıcam duşlar vaxlar felan yakıyorum ama.şirkete geçtik beyler o gün nası akşamı getirdim inanın bilmiyorum hem sevdiğimin doğum günüydü hemde hediye almıştım !!! öğleden önce 5-6 kere sigaraya çıktım öğle yemeği geldi ***** ***** bakıyorum etrafa derya ile indik yemeğimizi yedik dedim ben sigara çıktım kaçtım hemen öğlede sonrada çarşıya gittim pasta aldım güzelinden 1 litrede schweppes saat 3 oldu indim arabaya baktım çiçek sapasağlam duruyor.4.30 gibi mesaj attım babana söyle bu gün 1.30 saat geç kalacaksın eve stajyer toplantısı varmış diye.Peki yazdı smiley attı güzelinden baba dedim sen şirket arabasıyla git tamam oğlum hadi bak güveniyorum felan diyor hala ya tamam dedim baba güven oğluna.Şirketten çıktık kapının önünde bekle dedim bodruma indirmedim deryayı.Arabayı bodrumdan çıkardım şirket önüne çektim gel dedim gidelim bindi ineceği durağın önüne geldim hafif gaza bastım aa beni unuttun dedi yok dedim unutmadım merak etme.Çaybağları var burda baya meşhur orda bir bağ evimiz var bütün kayseri görünüyor arabayı çektim bağın oraya in dedim biraz korktu gel gel korkma dedim bagajı açtım karşıya bak sadece dedim mumları yaktım pastayı çıkardım bagajı kapattım bagaja pastayı koydum gel dedim elinden tuttum kendime çevirdim doğum günün kutlu olsun dedim çiçeği verdim yaklaşıp yavaşça dudağına bir öpücük kondurdum oda karşılık verdi pastamızı yedik yarım saat kadar birbirimizin gözüne baktık hiçbirşey demeden sarıldık öylece manzarayı izledik...
Yarın devam...